Crónica Preferente: Felanitx 1-3 Manacor

El trio arbitral con los capitanes del partido
El trio arbitral con los capitanes del partido

ALINEACIONS:

C.E. FELANITX: XIM, TOÑITO, SIMÓ ( CAÑAS 80), TOMEU NADAL, CLADERA, ALCOLEA (MIGUEL ANGEL 72), TOMEU VIDAL, TOMEU GALMES (ROCA 60), TONI NADAL (CRISTOPHER 66), JULIÀ I FERRAGUT.

C.D. MANACOR: GASPAR, DIEGO, HUERTAS, ABEL, PETETE, DAVID GARCIA, BARBON, NOFRE (LUIS GARCIA 61), CALDENTEY (PUJADES 27), MUT (ARJONA 70) I NAVAJAS.

GOLS: 0-1 min.6 Mut, 0-2 min.65 David García, 1-2 min.80 Tomeu Vidal de penalti, 1-3 min 88 Luis García

ARBITRE: JULIA LOPEZ COLL, AJUDAT PER LUIS HARO RODRIGUEZ, LEONARDO BETANCURT PATIÑO (CORRECTES)

TARJETES: A amonestat per part del Felanitx a Tomeu Nadal, Tomeu Vidal i J.J. Simó, per part del Manacor Nofre, David Garcia, Navajas i Petete.

COMENTARI:

Molt bona entrada a nes Torrentó, per veure el derbie comarcal entre dos equips amb objectius molt distints, però que cap dels dos coneix la victoria, el Felanitx ha perdut els 2 partits disputats, i el Manacor conta els seus partits per empats.

El Manacor sortia com a favorit en el partit i així en el minut 6, de la primera part, a la primera arribada del Manacor, centrada desde el costat dret de Diego i rematava Jaume Mut amb el cap, era el 0-1 i el partit nomes feia que començar. Les coses se posaven molt bé pel Manacor davant el Felanitx de l´inici. El Felanitx a tengut una timida reacció i una centrada de Tomeu Galmes, li pegava amb el cap Ferragut i la pilota pegava a la part superior del traveser. El Manacor també ho intentava i una pasada al segon pal de Xisco Barbon i Pujades esta apunt de fer el segon que J.J. Simó evita amb els peus. Tornava avisar el Felanitx quan Tomeu Vidal enviava una falta al pal. El descans arribava amb 0-1, en un primera part molt equilibrada.

A la segona part, el Felanitx estira linees, per el Manacor avisa a la contra i en el Min 65 a la sortida de un corner, David Garcia marca de cap.

El partit pareixia sentenciat, el Felanitx, pero a nel min 80, l`árbitre del partit el Sr Lopez Coll asenyala penal a favor del Felanitx el cual Tomeu Vidal transformaria amb el 1-2 i posava emoció en els darrers minuts.

Aquets darrers minuts la veterania i experiència del Manacor es feu notar, el Felanitx se la jugava a la desesperada i en el descompte, amb tot el Felanitx adalt un cotracop Luis Garcia, converteix el definitiu 1-3.

Un partit amb poques ocasions per uns i altres, un partit que es solen resoldre amb 1 gol, ni ha hagut 4. El Manacor ha donat una imatge de fortaleza, força, calidad, i ben segur que quan s´adapti a n´aquesta Regional Preferent, les coses li rodaran be, té una plantilla de tercera divisió i a la banqueta un dels grans del fútbol balear, tot això segur que durar que el Manacor retorni al lloc que mai havia d´haver abandonat, la Tercera Divisió.

Desde Es Torrentó per Fútbol Balear

Fotos S. Ginard


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.