Crónica Juv. Pref: Campos 1-3 Alcudia

El juvenil del alcudia gana en Campos
El juvenil del Alcudia gana en Campos

Alineaciones:

Campos: Chaparro (min 58 Vadell), Jimenez (min 85 Damià), Veroera, Barceló, Ludo (min 83 Veny), Sansó, Vadell, Reyes (min 46 Cortes), Meradal (min 46 Miquel A) i Trenado.

Alcúdia: Ponce, Tortella (min 80 Capo), Fiol, Cano, Gutierrez, Palou, Joan M (min 85 Murillo), Amengual, Carlos (min72 Marc B), Cesar, Zeus (min 67 Toni F).

Partit dominat per l’Alcúdia que anar sempre per davant al marcador, s’avançar l’Alcúdia per mitjà del seu davanter Carlos, i el mateix jugador augmentar la distància davant l’equip local durant la primera part. En la segona part el Campos reaccionar i retallar distàncies amb un gol aconseguit per Miquel A que sortir desde la banqueta, però l’Alcúdia tornar a marcar per mitjà de Joan M, i a partir d’aquí el partit quedar sentenciat.

Durant el transcurs del partit, que fou amb molta deportivitat, vegeren la groga dos jugadors, en el minut 76 Miquel A, per part del Campos, i Cano en el minut 79 per l’Alcudia, al final del partit hi hagué un picabaralla on sortit mal parat l’equip local ja que Veny fou amonestat amb vermella directe.

JPC para fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.