Crónica Preferente: Calvia 1-0 Felanitx

El Felanitx pierde en Calvia
El Felanitx pierde en Calvia

Alineaciones:

Calvia: Mayans, Gabi(Darder), Lluís, Fede, Vandych(Lopez), Camacho, Jaime, Marc, Cáliz, Riki(Fuji) y Arturo(Sanz).

Felanitx: Xim, Cañas(Miguel Ángel), Simó, Nadal, Cladera(Rafa), Galmés, Alcolea, Toni, Roca(Cristopher), Reus(Maimo) y Ferragut.

Gol: 1-0 min.78, Darder.

Arbitro:: Martín López ayudado por Durbay y Coll coorrecta actuación.

Tarjetas: amarillas a Jaime, Caliz y Juan Sanz por el Calvia y a Galmes, Alcolea, Toni, Roca y Maimo por el Felanitx.

Comentario:

El partit entre el C.D. Calvià i el C.E. Felanitx,té un nom propi, Miguel Mayans, porter del C.D. Calvià, ell es el màxim responsable, que el partit acabas amb el resultat que va acabar.

Primera part de domini total i absolut del Felanitx, on el C.D. Calvià es va acostar només dues vegades, una vegada de xut llunyà que surt desviat, i una altre arribada amb una falta lateral, que desviaria el porter Xim amb els punys. El C.E. Felanitx va tenir 3 clarisimies ocasions, dos mà a mà de Rafel Ferragut davant Mayans, que aquest desviaria cada cop, igual que el mà a mà de David Reus també davant Mayans, que acabaria amb el mateix resultat. Apart d´això cal destacar un xut llunyà de Toni Nadal que també desviaria el porter palmesà. Aquest primer temps, els locals protestaren un penal del porter Xim, que l’ àrbitre no va concedir.

El segon temps començar amb la mateixa tónica que la primera part, dominava el Felanitx i gastava oportunitas, Galmes rematava dins l´àrea i la defensa del Calvià rebutajava amb el cos. Les ocasions del C.E. Felanitx arribaven una darrera l´altre, pareixia que el gol del Felanitx no tardaria en arribar.

Però el Calvià va avisar en un dels seus contratacs i va tenir la seva millor ocasió del partit, però molt bé Xim desviava amb els peus.

El Felanitx reclamar un penal damunt Toni Nadal, que tampoc l´àrbitre no va concedir i lo que si va fer es anul.lar un gol a Tomeu Nadal. Totes aquestes jugades conflictives, tant el penal que demana el Calvià, com el que demana el Felanitx ,com el gol anul.lat, son difícils de jutjar, i per tant ho deixarem en reclamació.

El partit continuava amb domini Felanitxer fins que arriba el minut 78, falta favorable al Calvià, rebuja la defensa del Felanitx, el rebuig cau a Darder que xuta, la pilota rebota a nel cos de Cristopher, i s´enlaire per damunt de Xim, fent imposible la seva estirada, era l´1 a 0, tota la feina dels joves jugadors del Felantix sen anava en horris. A partir d´aquí el Felanitx va continuar el seu atac a la porteria de Mayans, va llançar una falta Julià que molt bé un altre cop i per enèsima vegada atura Mayans. El Felanitx treia corners i faltes, però el gol no arribava.

Fins que arriba el minut 94, corner favorable al Felanitx, pilota dins l´àrea, mans de un jugador del Calvià, aquest cop si que la jugada pareixia molt clara, però el senyor Martín López, en el seu únic punt negre, va decidir mirar cap a un altre costat. Les protestes dels Felanitxers foren inutils, la jugada era molt clara, però l´àrbitre no tenia cap intenció de capgirar la seva desició.

Acabar el partit, amb el resultat de 1-0 favorable al Calvià, els felanitxers varen oferir una gran versió de lo que pot esser aquest Felanitx de la temporada 2009/2010 que acaba de començar. De ben segur que oferint només una part del nivell oferit avui, no pasaran cap angunia per salvar la categoría.

Aquest horabaixa el fútbol no ha fet justicia amb el C.E. Felanitx. El Felanitx ha merescut endursen els 3 punts de Calvià, però els partits es guanyen i es perden, no es mereixen.

Desde Calvià, per Futbol BalearMás noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.