Les penyes de Felanitx recorden a Dani Jarque i a Miquel Vilar.

Minut de silenci, equips de les cinc penyes
Minut de silenci, equips de les cinc penyes

En el marc de les festes patronals de Sant Agustí a Felanitx, va tenir lloc la III Diada Interpenyes amb la participació de la Penya San Mamés de Felanitx (Ath. Bilbao), Penya Colchonera de Mallorca, Penya Madridista de Felanitx, Penya Mallorquinista Cercle Recreatiu de Felanitx i Penya Barcelonista Els Tamarells.

Abans de començar els encontres, el jugador de l´Espanyol Dani Jarque i el llegendari porter Miquel Vilar foren recordats, els integrants dels cinc equips formaren un gran cercle en el centre del terreny de joc d´Es Torrentó i es guardà un minut de silenci en la memòria d´aquests esportistes que ens deixaren en el mes d´agost.

Després començaren els partits a on s´enfrontaren tots els equips amb un clima de gran esportivitat i companyonia. La Penya Barcelonista Els Tamarells va formar amb Xisco Aleix com a porter, amb Joan Sunyer, Miquel Servera, Victor Moreno, José González “Petty”, Joan Xamena i Kike Garzón com a defenses; amb Toni Ortega, Nico Maimó, Mariano Huertas, Pere Antich, Juanjo Miró i Xisco Ortega com a migcampistes, amb Paul Aponte, Miquel Bennàsar, Xavier Maimó, Francesc Barceló i Pere Joan Fullana com a davanters. Com ajudants hi foren Francesc Sola, Manu Noguera i Guillem Pascual.

Els barcelonistes derrotaren a la Penya San Mamés per 4-1 (Pere Antich, Xisco Ortega, Pere Joan Fullana i Toni Ortega), a la Penya Mallorquinista per 2-1 (Toni Ortega i Mariano Huertas) i a la Penya Colchonera per 2-1 (Paul Aponte,2), mentre foren derrotats per la Penya Madridista per 2-1 (Miquel Servera). Un dispar en el darrer minut del propi Servera va anar a parar al pal, hagués pogut suposar l´empat i el primer lloc pels blaugranes.

Un cop acabats els partits hi hagué un refrigeri, a on la Penya Barcelonista Els Tamarells entregà el carnet de soci d´Honor als presidents de les restants penyes, així com una participació de Loteria de Nadal per cadascun com a cortesia, acabant amb els parlaments i entrega de records per part de l´Ajuntament de Felanitx. La pròxima cita esportiva de la Penya Barcelonista Els Tamarells serà el proper dia 11 en el camp Es Cavaller de Ca´s Concos davant l´equip local i amb motiu de les Festes de Sant Nicolau.

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.