El Fútbol Base exigeix el pagament de les subvencions.

Momento de la reunión con los representantes del Consell.
Momento de la reunión con los representantes del Consell.

Una representació dels clubs que tenen equips de Futbol Base han acompanyat al President de la FFIB, Miquel Bestard, a una reunió amb la responsable del departament d’Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, Dolça Mulet.

La principal reivindicació del Futbol Base de Mallorca és la de cobrar les subvencions compromeses des de fa un any i mig pel Consell i que ja s’aproxima als 140.000 ?. El retard en aquest cobrament obliga als directius dels clubs a pagar de la seva butxaca les despeses d’arbitratges dels partits que juguen cada setmana els prop de 17.000 federats en edat escolar.

La consellera Mulet i el director d’Esports del Consell, Toni Seguí, han reconegut el dret dels clubs a rebre aquestes subvencions i s’han compromés a tramitar-les aquesta mateixa setmana. En la reunió, Mulet ha explicat als representants dels clubs que el retard es deu a la burocràcia interna de les institucions i que confia que els pagaments es faran durant la primera setmana de setembre.

El president de la FFIB ha explicat a la consellera que el malestar dels equips de futbol base ja ve de enrera i que en una reunió dels clubs de Palma, fa una setmana, alguns varen plantejar fins i tot la possibilitat de no començar la lliga per manca de liquiditat. La Federació ha propiciat aquest encontre entre els clubs i el Consell Insular per mirar de reconduïr la situació, i la consellera Mulet ha volgut agraïr les gestions de Bestard.

També es va plantejar la discriminació que pateixen els equips en edat escolar de Mallorca en relació als de Menorca i d’Eivissa. Els de les illes menors han rebut el 100 % de les despeses en forma de subvenció, mentre que els de Mallorca encara no han rebut ni el 70 % que se’ls havia promès.

Estos son los representantes que asistieron a la reunión con Bestard
Estos son los representantes que asistieron a la reunión con Bestard

Els clubs demanen que les subvencions arribin a aquest 100 % i que hi s’hi inclogui també els equips benjamins i pre-benjamins, que, incomprensiblement, no figuren amb els altres d’edat escolar: alevins, infantils i cadets.

A més del President Miquel Bestard, han assistit a la reunió amb Dolça Mulet i Toni Seguí els següents representants dels clubs:

– Francesc Moranta, president del INDEPENDIENTE

– Josep Ant. Barceló, president del PATRONAT

– Miquel À. Ramón, president de LA SALLE

– Antoni Martí, representant ESPAÑA de Llucmajor

– Rafel Palmer, representant ATL BALEARES.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.