Trofeo Ciudad de Felanitx: Felanitx 1-0 Mallorca Juv DH

El Trio arbitral con los capitanes del partido
El Trio arbitral con los capitanes del partido

El Felanitx consigue una victoria muy trabajada.

Alineaciones:

Felanitx: Xim, Toñito Simó, Tomeu Nadal, Cladera, Galmés, Alcolea, Roca, Toni Nadal, Juliá y Xesc.

También jugaron: Cañas, Dimitrov, Sergio y Rafa.

Mallorca DH: Diez, Bestard, Izquer, Raimundo, Ramos, Affognuon, Carreras, Reyes, Rodriguez, Junca y Prats.

También jugaron: Blademovic, Amer, Campoy, Bonina y Plomin.

Goles: 1-0 min.43 Dimitrov.

Colegiado: Moises MArtinez Mayol ayudado por Bonninn y Guzman.

Tarjetas: Sin Tarjetas.

Comentario:

JUSTA VICTORIA C.E. FELANITX, JA QUE LES OCASIONS MÉS CLARES FOREN PER PART DEL C.E. FELANTIX, QUE HAVES POGUT PROVOCAR UN RESULTAT MOLT MÉS ABULTAT. EL FELANITX VA TENIR TOTALMENT CONTROLAT EL PARTIT EN TOT MOMENT, I EL REIAL MALLORCA NOMÉS ACONSEGUIA ARRIBAR A LA POTERIA DEFENSADA PER XIM MITJANÇANT PILOTA ATURADA. EL FELANITX TINGUE LA MILLOR OCASIÓ D´AVANÇARSE EN EL MARCADOR A LA MITJA HORA DE LA PRIMERA PART, QUAN EL SR. MOISES MARTINEZ, ASSENYALÀ UN LLIURE DIRECTE DINS L´ÀREA MALLORQUINISTA, PROVOCANT LA DOBLE INTERVENCIÓ DEL PORTER ANDRÉS DIEZ, QUE ES CONVERTIR UN ALTRE COP PROTAGONISTA, QUAN VA TORNAR ATURAR UNA FALTA LLANÇADA MAGISTRALMENT PER TONI NADAL.

EN EL MINUT 43 DE LA PRIMERA PART, REBUIG DEL PORTER ANDRÉS DIEZ, CAU A CRISTIAN DIMITROV, LI TIRA PER DAMUNT EL PORTER ANOTANT L´ÚNIC GOL DEL PARTIT.

LA SEGONA PART COMENÇA AMB DOMINI MALLORQUINISTA DURANT ELS PRIMERS 15 MINUTS, ENCARA QUE SENSE CREAR EXCESIU PERILL. PASSADA AQUESTA FRANJA DE PARTIT, EL FELANITX TORNAVA A AGAFAR EL CONTROL DEL PARTIT I AIXÍ EN EL MINUT 30 UN XUT DESDE EL CENTRE DEL CAMP DE JULIÀ VA SORTIR ARRAN DEL TRAVESSER DE LA PORTERIA DEL CONJUNT MALLORQUINISTA, PROVOCANT QUE L´EFECTE ÒPTIC FES CANTAR GOL A TOTA LA TRIBUNA DE ES TORRENTÓ.

ELS DARRERS 10 MINUTS FOREN UN ALTRE COP DE DOMINI DEL REIAL MALLORCA, PERÒ EL FELANITX CREAVA PERILL EN ELS SEUS CONTRACOPS, I AIXÍ QUAN JA PASSAVA DE 5 MINUTS, EL CONJUNT DE GUSTAVO SIVIERO, VA TENIR LA MILLOR OCASIÓ PER LA SEVA BANDA, QUAN UN REBUIG VA CAURE ALS PEUS D’UN DAVANTER BERMELLÓ I QUAN HO TENIA TOT A FAVOR, LLANÇAR PER DAMUNT ELS PALS DE LA PORTERIA DE XIM.

DESDE ES TORRENTÓ PER FUTBOL BALEAR

Fotos Pepsila.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.