Donació de Sang dels árbitres de Fútbol

Riera Morro, Miguel Bestard y Llorenç Vallori durante el acto
Riera Morro, Miguel Bestard y Llorenç Vallori durante el acto

Els àrbitres de futbol les Balears faran donació de Sang durant les Jornades Tècniques que celebraran a Selva aquest cap de setmana. El president de l’Associació de Donants de Sang de Mallorca, Llorenç Vallori, ha agraït aquesta iniciativa en un acte celebrat a la FFIB.

L’acte ha tengut lloc en presència del President de la FFIB, Miquel Bestard, i del President del Comitè d’Àrbitres, Bartomeu Riera Morro.

En el seu parlament davant els periodistes, Miquel Bestard ha reiterat la disposició de col•laborar amb les entitats altruistes com l’Associació de Donants de Sang, amb la qual la FFIB té un conveni vigent des de fa dos anys.

El president de l’Associació ha valorat la disposició dels àrbitres per donar sang, en un moment de l’estiu que és quan més falta fa per atendre les necessitats sanitàries d’una població augmentada per la presència de turistes.

Riera Morro ha assegurat que el col•lectiu arbitral vol col•laborar amb aquestes iniciatives com a esportistes i com a membres solidaris de la societat balear.

JORNADAS TÈCNIQUES A SELVA

El col•lectiu arbitral de la FFIB celebrarà les VI Jornades Tècniques dissabte dia 8 d’agost en el centre Socio-cultural de Selva. Presentaran ponències els àrbitres de Primera Divisió Miguel Àngel Pérez Lasa y Alberto Undiano Mallenco.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.