Entrevista al nou coodinador del Pla de Na Tesa Clemente Marín

Clemente Marin coordinador del Pla de Na Tesa
Clemente Marin coordinador del Pla de Na Tesa

Com ja sabeu, Clemente Marín és el nou coordinador del club des de fa dos mesos. Molt conegut dins el futbol base de l’illa perquè ha fet feina amb la pedrera, entre d’altres, del Rcd Mallorca i La Salle. L’he trobat al seu despatx al club, des d’on em recorda que cada dia, de dilluns a diendres, hi és de les 16h fins que tanca més o manco a les 22,30h. Aquests dies ha tengut més feina de despatx que de camp, però m’insisteix que on realment li ha agradat sempre estar és a la gespa, entrenant i observant als jugadors i els entrenaments dels entrenadors. No l’he volgut molestar massa i he aprofitat per a fer-li unes poques preguntes per a conèixer el que pensa del nostre club.

-Com ha vengut a un club com el nostro quan podria descansar tranquilament a caseva després de tans d’anys de feina?

-Perquè el futbol és la meva vida, i perquè el president em va dir que sou una família i que aquí em sentiria com un més.

-Qué s’ha trobat i què pensa ara que han passat uns messos?

-Realment és veritat que sembla una família, encara que hi ha molta feina a fer.

-A quina feina es refereix?

-A dur un control més exhaustiu dels jugadors, entrenadors, delegats…s’han contractat nous entrenadors i fitxat jugadors nous per a qualcunes de les categories on hi havia mancances.

-Quines perspectives observa davant la temporada que començarà?

-Respecte a Preferent, no hem sabut fins fa una setmana en quina categoria es jugaria, i així i tot crec que amb l’entrenador, preparador físic i cos tècnic que tenim no hi ha que passar engoixa. Crec que també el Juvenil de Lliga Nacional estarà en condicions de fer un gran paper. De les altres categories m’agrada com van quedant els equips, i estic expectatiu davant els papers que poden fer els dos cadets.

-Hi ha aspectes o detalls que des de la seva experiència espera potenciar?

-Fer complir les normes disciplinàries, tan pels jugadors com membres del cos tècnic. Tenir un seguiment dels entrenaments de cadascun dels jugadors. I també fer un seguiment del seu rendiment als estudis perquè, encara que la nostra missió com club és formar esportivament als al.lots, no és menys cert que això no deixa de ser un complement dins la seva formació com a persona el dia de demà.

Agraïm a Clemente el temps que ens ha dedicat i li dessitjem que estigui molt detemps amb nosaltres i acompanyat d’èxits esportius.

BVICH.ES

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.