Confirmat: aquest estiu tampoc es canviarà la gespa del Camp den Maiol

Camp den Maiol
Camp den Maiol

Tal i com es sospitava des de fa setmanes, enguany tampoc es canviarà la gespa artificial del Camp den Maiol.

Davant la indefinició del consistori solleric, que en tot moment s’ha mostrat incapaç d’establir un calendari d’implantació de la nova gespa, i el greu perjudici que suposaria pels usuaris del camp que el canvi es produís un cop començada la competició, tots els clubs decidiren sol•licitar al regidor d’esports l’ajornament del canvi per a la finalització de la temporada vinent.

Així, es decidí que totes les activitats esportives a celebrar al camp durant la temporada 2009-2010 finalitzin abans de dia 1 de juny, de forma que la substitució de la gespa es causi les mínimes molèsties als clubs implicats.

UD Sollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.