Final Benjamínes F7 Pueblos: Manacor 1-1 Pla de Na Tesa, el Pla campeón en los penaltis

El colegiado con los capitanes del partidos
El colegiado con los capitanes del partidos

El Pla de Na Tesa guanya la final per penals al Manacor

Alineacions:

Manacor: Aaron, Albert, Vives, Pont, Sergi, Joan, Muntaner, Pere, Lucas, Jaume, Carles i Richard.

Pla de Na Tesa: Manrique, Riusech, Pericas, Matas, Martinez, Riera, Piza, Alberto, Cascales, Garcia i Zamora.

Gols: Pere per al Manacor i Zamora per al Pla de Na Tesa.

Arbitre: David Trujillo, molt bé, deixant jugar als nins.

Comentari:

Partit típic d’una final de nins, on els nervis han estat el principal protagonista, perque no han desenvolupat el joc al que ens tenien acostumats. També, l’esforç de jugar tres partits en quatre dies ha fet que al final del partit no poguessin demostrar tot el que duen a les seves botes.

A la primera part, el domini ha estat pel Manacor que ha disposat de més ocasions de gol en algunes jugades esporàdiques; mentres el Pla de Na Tesa només arribava a la porteria contrària a pilota aturada, fet que els ha permès avançar-se en el marcador al minut 5 del segon quart amb una falta que Aaron no ha pogut blocar i Zamora a boca de gol ha rematat. El Manacor ha insistit amb el seu atac i en una bona jugada entre Vives i Pere, aquest darrer ha rematat molt bé per baix deixant anivellat el partit.

A la segona part, el control del joc l’ha agafat el Pla de Na Tesa que pareixia que tenien més forces que els manacorins, però d’una manera o altra el marcador no s’ha mogut. El partit, en definitiva, ha estat molt igualat en tots els sentits i d’aquí que s’hagi arribat a definir el final del campionat des del punt de penal (una loteria).

El Pla de Na Tesa ha estat més encertat, ha marcat 5 gols de 5 penals, i el Manacor ha fallat el darrer dels 5 que havia xutat.

Enhorabona als campions i també, enhorabona als subcampions que en tota la temporada no han perdut ni un partit.

Toni coque para Fútbol Balear

Fotos O. Riera.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.