Crónica Benjamin F7: Manacor 7-3 Serverense.

Fco. Javier Martín con los capitanes
Fco. Javier Martín con los capitanes

Victòria del Manacor als quarts de final

Alineacions:

Manacor: Aaron, Albert, Vives, Pont, Sergi, Joan, Muntaner, Pere, Lucas, Jaume, Carles i Richard.

Serverense: Noguera, Fernández, Salazar, Arcos, Sánchez, Arriaza, Pedro, Jorge i Jaimez.

Gols: Lucas (4), Jaume i Carles (2) per al Manacor i Arcos (2) i Jorge per al Serverense.

Arbitre: Fco. Javier Martin, molt bé, deixant jugar als nins.

Comentari:

Partit que ha començat amb molts de nervis per part d’ambdós equips. Si bé, el Serverense ha aconseguit fer-se amb la possessió de la pilota als primers minuts, tenint dues bones ocasions que no han aconseguit materialitzar. A partir d’aquí, i en el primer atac del Manacor, han fet el primer gol i seguidament dos més que feien que al minut 5 ja guanyassen per 3-0, la sort s’havia posat del costat dels manacorins. Aquest primer quart ha acabat sense més gols, però els dos equips encara n’haguessin pogut aconseguir qualcun.

Al segon quart l’equip de Manacor ha realitzat quatre canvis que han fet que l’equip s’hagués de tornar situar al terreny de joc, però a aquest quart el porter manacorí Aaron ha estat a un nivell impresionant. Així i tot, el Manacor ha aconseguit el quart gol que ha acabat de llevar qualsevol intent de remontada per part dels serverins.

Al tercer i quart quarts, l’equip manacorí ha sortit amb una variant tàctica, més defensiva, que ha obstruit tots els intents del Serverense per a poder ficar-se de bell nou en el partit. A poc a poc, els serverins s’han anat apagant i, a més , per a poder reduir l’avantatge en el marcador han deixat molts espais darrera que el Manacor ha acabat aprofitant per a certificar el seu pas a semifinals.

Toni Muntaner para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.