El CF Reus espera reunir diumenge 2.500 espectadors

Els directius del CF Reus Cristóbal Simón -esquerra- i Joan Martos mostren el cartell del partit davant el Binissalem, al que es podrà assistir per només cinc euros
Els directius del CF Reus Cristóbal Simón -esquerra- i Joan Martos mostren el cartell del partit davant el Binissalem, al que es podrà assistir per només cinc euros

El club ha decretat preus populars per rebre el Binissalem i els socis no pagaran, mentre que l’entrada més barata sortirà per 5 euros.

El CF Reus ja escalfa motors per rebre el Binissalem i ja ha dissenyat l’estratègia per intentar que l’Estadi Municipal sigui un adversari més contra el que hagi de lluitar aquest diumenge (18.00 hores) l’equip balear, en el partit de tornada a de la promoció d’ascens. El club espera que 2.500 espectadors s’acostin al camp i per aconseguir-ho permetrà que els socis entrin gratuïtament i l’entrada més barata costi 5 euros.

El vicepresident esportiu, Cristóbal Simón, i el directiu Joan Martos han presentat el cartell i els preus per aquest transcendental partit, en el que el CF Reus es juga el ser o no ser en les seves aspiracions de voler pujar a Segona B, ja que ha de remuntar l’1-0 advers de l’anada. El club vol tenir el recolzament massiu de l’afició i per això farà prevaldre la possibilitat de comptar amb més gent malgrat li suposi menys ingressos.

Els preus decretats són molt populars. L’entrada general sortirà per només 5 euros; la tribuna baixa, per 10; i la tribuna alta, per 15 euros. A més, els socis no pagaran res a l’entrada tenint l’accés gratuït tot i ser un partit fora de la Lliga regular. Amb aquestes mides, l’entitat roig-i-negre pretén que les grades presentin un bon aspecte, similar al dels anteriors play-offs. I en aquest sentit, les seves previsions és que entre unes 2.200 i 2.500 persones es puguin acostar a l’Estadi, el que ja suposaria un suport destacat per part dels aficionats.

Per evitar inconvenients als aficionats, s’habilitarà la venda anticipada dijous i divendres a les oficines del club de 19.00 a 21.00 hores, mentre que dissabte al matí -de 10.00 a 12.00 hores- també es podran adquirir els tiquets al mateix club. Igualment, durant la tarda de dissabte el grup d’animació ‘La Banya Negra’ passejarà pels carrers de la ciutat per animar a la gent a que assisteixi diumenge a l’encontre, que serà retransmès en directe per Canal Reus TV.

El porter Ángel, temptat pel Lleida

D’altra banda, el porter Ángel Blasco és una de les preferències de la UE Lleida de cara a reforçar la seva porteria, segons informa aquest dijous el diari La Manyana. El club de la Terra Ferma ha pensat en el porter valencià per la seva experiència, encara que, segons el mateix diari, qualsevol negociació quedarà aparcada fins que el CF Reus sàpiga si milita a Tercera o si acaba pujant a Segona B. Cal recordar que Ángel, que ha estat suplent la major part de la temporada, és un dels pesos pesants del vestidor reusenc per la seva identificació amb el club i els colors roig-i-negres, a més de ser l’entrenador de porters de tots els de tecnificació reusencs.

Yangüela, en el bon camí

Per últim, el migcampista Roberto Yangüela ja ha entrenat aquest dimecres amb pilota i continua amb la seva recuperació de la lesió que el va impedir jugar a Binissalem diumenge passat. Si no hi ha novetats, el pitxtxi roig-i-negre podria estar en disposició de ser un dels convocats i fins i tot de sortir de titular.

Raúl Rodríguez | Reus

REUS24.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.