Moragón: ‘Teòricament, nosaltres som millors’

Plantilla del Binissalem, rival del CF Reus en aquesta primera eliminatòria de la fase d'ascens
Plantilla del Binissalem, rival del CF Reus en aquesta primera eliminatòria de la fase d'ascens

El porter balear del CF Reus viurà un partit molt especial aquest dissabte (18.00 h.), ja que jugarà ben a prop de casa seva, a Binissalem.

L’emparellament amb el Binissalem ha deixat molt satisfet el CF Reus, però especialment un jugador de la plantilla es mostra més content que la resta. Es tracta del porter José Moragón, que el proper dissabte (18:00 hores) jugarà ben a prop del seu poble, Manacor, en un partit que serà molt especial per a ell, per tenir la família tant a prop. Moragón es mostra confiat de les possibilitats roig-i-negres de passar.

El porter del CF Reus és de Manacor, una localitat que es troba relativament a prop de Binissalem, pel que Moragón tindrà el suport incondicional de la seva família. «Estic content pel sorteig. Abans de celebrar-se aquest, la meva mare em deia que volia venir a veure’m al play-off i jo li deia que no, que volia seguir amb la meva rutina, i ara resulta que jugaré al costat de casa. Així que no li puc dir que no», afirma un Moragón entusiasmat.

Sobre el rival, Moragón confessa no conèixer massa cosa, però sí que «conec el porter Xavi Ginart i el defensa Pere Fuster. És un equip guerriller i amb molta experiència, que sens dubte anirà a guanyar. Però nosaltres teòricament som millors, encara que ells a casa no han perdut cap partit i han cedit pocs empats. Serà un partit molt dur».

Sobre el camp, Moragón ens explica que «és un estadi petit, de gespa artificial de primera generació com la del Blanes o el Premià, però ja hem demostrat aquesta temporada que aquests camps se’ns donen prou bé». Sobre l’afició, el porter roig-i-negre diu «que no hi ha massa tradició de futbol, perquè és un poble petit, però suposo que la gent respondrà i serà un altre factor que haurem de superar».

Així, José Moragón es mostra molt content pel rival que li ha tocat al CF Reus, però és conscient que «tindré molts sentiments. Psicològicament hauré de ser molt fort». Sobre el seu equip, Moragón afirma que «no en dubto, perquè sé que arribem en un gran moment de forma». De totes maneres, el porter creu que haurem de «sentenciar en el partit de tornada a casa».

REUS24.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.