El Santanyí festejará el domingo su pase a la fase de ascenso y presentará su himno

Poster Santanyi
Poster Santanyi

DIUMENGE ACABA LA LLIGA ORDINÀRIA A III DIVISIÓ

Però pel Santanyí encara no. Encara ens queden llargues estones de bon futbol. Ens queda la lligueta d’ascens a 2a divisió B. I ho celebrarem amb l’estrena de l’himne oficial del C.E. Santanyí. L’equip ens ha donat la millor ocasió per a aquesta estrena. Interpretat per n’Antònia Suau i en Baltasar Ferrer acompanyats per un bon grapat de músics de la Banda Municipal de Música. Amb lletra de n’Antoni Vidal Ferrando i música de n’Andreu Bennassar. Un luxe, tot plegat. No us ho perdeu…

Vos esperam..!!!

CE. Santanyi

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.