Crónica Juveniles: Manacor B 2-3 Beato Ramón Llull.

Manacor B: Amengual, Dani, Mateu, Febrer, Toni Miquel, Mut, Pere, Xisco, Mayol, Valle y Tofol.

También jugaron: Roig, Sureda, Gonzalo y Sergi.

Beato Ramón Llull: Sanz, Fiol, Maese, Bautista, Bailon, Oliva, Molina, Lara, Grimalt, Ruiz y Martorell.

También jugaron: Llabres, Catalá y Alhama.

Goles: Tofol y Mayol por el Manacor y Ruiz y Martorell(2) por el Beato.

Colegiado: Morey Cámara. Correcta actuación.

COMENTARI: Partit on el Manacor va tenir 2 cares, la primera part va començar amb un gran gol de Tofol i amb el control del joc per part del conjunt local. A partir del joc el Manacor es va anar del partit i va començar a fer moltes errades en defensa i a donar moltes facilitats, els dos equips varen tenir ocasions fins que al minut 42 Mayol feia el 2-0. Així es va arribar al descans.

La segona part va començar amb ocasions pel Manacor, fins que al minut 52 el Beato va fer el 2-1 després d’una errada del Manacor, i 5 minuts després el 2-2 també després d’un error de marcatge. La resta del partit va ser un partit loco on el jugadors del Manacor varen voler fer cada un la seva guerra i no varen jugar com equip amb errades individuals en totes les línies fins que al minut 89 el Beato va marcar el 2-3.

Victòria justa per l’equip d’Inca ja que sobretot a la segona part va possar moltes més ganes que el Manacor, equip aquest que ahir es va oblidar de jugar a futbol.