Crónica Benjamines F7: Manacorins 3-5 CD. Manacor

Partit avorrit sense massa ocasions de gol

Alineacions:

Manacorins: Vadell, Gaya, Matamalas, Joaquin, Melis, Sanchez, Bibiloni, Gibanel i Morey.

Manacor: Aaron, Albert, Vives, Pont, Sergi, Muntaner, Pere, Lucas, Jaume, Carles i Richard.

Gols: Morey (3) per als Manacorins i Sergi, Lucas, Jaume (2) i Richard per al Manacor.

Arbitre: Juan Carrió, mal col.locat, no ha donat validesa a dos gols legals del Manacor.

Comentari:

Primer quart on el Manacor ha tocat la pilota i, sense fer un joc massa vistós, ha acabat aquest quart amb dos gols d’avantatge. Els Manacorins a aquest quart han estat ben situats i no han permès jugar al contrari.

Al segon quart, el Manacor ha aconseguit el tercer gol i els Manacorins han començat a sortir al contraatac, fet que els ha permès fer el seu primer gol ja quan s’arribava al descans.

Als 30 segons del tercer quart l’equip local posava el 2-3 al marcador, cosa que ha fet que hi hagués més emoció al partit. A mitjan quart en una pilota allunyada per la defensa, Sergi ha aconseguit un bon gol desde fora de l’àrea, que tornava donar tranquilitat als visitants.

Al darrer quart, l’emoció ha tornat al terreny de joc, ja que els Manacorins tornaven retallar distàncies en una falta fora de l’àrea, falta que s’havia inventat l’àrbitre. El Manacor ha tornat dominar el partit i a falta de 5 minuts sentenciava el partit amb un nou gol, que ja seria definitiu.