Crónica Benjamines: CE. Escolar 5-5 CD. Manacor

El Benjamin del Manacor empata a cinco en Capdepera frente al Escolar
El Benjamín del Manacor empata a cinco en Capdepera frente al Escolar

Lliçó de futbol de l’Escolar al Manacor

Alineacions:

Escolar: Moll, Sureda, Molinillo, José, Esteva, Recio, Soler, Maya, Jonas i Huguet.

Manacor: Aaron, Albert, Vives, Pont, Sergi, Muntaner, Pere, Lucas, Jaume, Carles i Richard.

Gols: Maya, Jonas (2) i Huguet (2) per l’Escolar i Muntaner, Lucas (2), Jaume i Richard pel Manacor.

Arbitre: Pep Nebot, ben situat i sense complicacions.

Comentari:

El resultat amb el que ha acabat el partit no és el que hauria d’haver estat, l’Escolar se mereixia guanyar per golejada (10-4 més o menys).
L’equip local ha estat molt superior al seu contrincant i, això, que el primer quart ha acabat 0-4 a favor dels visitants que sense fer res de l’altre món s’han trobat amb aquesta avantatge que al final els ha servit per empatar. Ja, al primer quart, l’equip local avisava de les seves intencions fent un joc molt directe i tenguent ocasions de gol que no han aconseguit transformar.

El segon quart ha estat el de menys joc i amb poques ocasions per ambdós equips, l’Escolar ha aconseguit fer un gol a aquest quart, i el Manacor seguia tenguent una bona avantatge al marcador que no dins el terreny de joc.

Al tercer quart, l’equip local ha sortit enxufadíssim al partit i ha aconseguit fer 4 gols en 7 minuts, fet que feia que se posassen davant al marcador. Ja, al final d’aquest quart, una jugada desgraciada del porter local ha permès empatar al Manacor.

El resultat ja no se mouria, en tot el quart quart, però l’Escolar ha disposat de 6 o 7 ocasions i el Manacor no ha arribat ni a porteria. Les ocasions no les ha pogudes transformar, bé perque no encertaven porteria o bé perque Aaron ha estat immens davall els pals.

TC para Futbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.