Crónica Preferente: Independiente 3-0 P. Arrabal

El Independiente se impone en casa a la Penya Arrabal
El Independiente se impone en casa a la Penya Arrabal

INDEPENDENT: Juli (3), Guiem (3), Castillo (3), Juandi (3), Carmona (3), Arazola (3), Joseca (3), Dani (3), Gustavo (3), David (3) i Moranta (3). Covas (2) per Guillem, Vila (2) per Castillo, Juanvi (2) per Arazola i Juanjo (2) per Joseca.

PENYA ARRABAL: Borja (2), Mateu (2), Dani (2), Joan (2), Pepllu (2), Manu (2), Riky (2), Puche (2), Raúl (2), Sergi (2) i Peque (2). Aitor (1) per Dani, Ladi (1) per Joan, Xisco (2) per Riky i Tomé (1) per Sergi.

GOLS:
1-0: minut 9, David.
2-0: minut 11, Arazola.
3-0: minut 39, Moranta.

ÀRBITRE: Tirado Montilla (2). Amonestà els locals Guillem, Covas, Juandi, Carmona i Arazola.

L’Independent ha posat un peu i mig a la fase d’ascens a Tercera Divisió després de la seva clara victòria per 3-0 davant el Penya Arrabal, que veu com les seves opcions d’ascens minven amb aquesta derrota.

El conjunt local va ser el dominador absolut del partit, sobretot en la primera part, quan aconseguiren deixar el partit pràcticament sentenciat amb els gols de David, Arazola i Moranta. En la represa, el resultat s’hauria pogut ampliar, com en un penal que fallà Moranta en el minut 48, però finalment no varià.

DIARI DE BALEARS

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.