Cronica Benjamínes F7: Manacor 5-4 Serverense

El Manacor se impone al Serverense en un partido brillante
El Manacor se impone al Serverense en un partido brillante

Molt bon partit de futbol.

Alineacions:

Manacor: Aaron, Albert, Pont, Sergi, Muntaner, Pere, Lucas, Jaume, Carles i Richard.

Serverense: Noguera, Crespo, Fernandez, David, Pedro, Salazar, Jaimez, Arcos i Arriaza.

Goles: Lucas (3), Richard i Carles per part del Manacor i Crespo (3) i Pedro per part del Serverense.

Colegiado: Miguel Morey, excel.lent, no se pot fer millor del que ho ha fet.

Tarjetas: No n’hi ha hagut.

Comentari:

Partit de molta igualtat entre dos equips que comanden a la classificació del seu grup i on han demostrat esser els dos millors.
Al primer quart el Serverense s’ha adelantat en el marcador amb un gol aconseguit a poc de començar, si bé aquest quart ha servit per a llevar els nervis que no deixaven a cap dels dos equips desenvolupar el seu joc.
Al segon quart el Manacor ha sortit més ficat dins el partit i amb molta lluita ha aconseguit empatar el partit i, fins i tot, avançar-se en el marcador. Ja, quasi al final del quart, el Serverense ha marcat unaltre gol que ha tornat igualar el partit, cap dels dos equips donava el partit per perdut.
Al tercer quart, el més emocionant dels quatre quarts, és quan s’han vist més gols -dos cada equip-, s’ha adelantat el Serverense només començar el quart, el Manacor ha tornat remontar un resultat advers i s’ha posat 4-3, i encara s’ha vist unaltre gol del Serverense que deixava la resolució del partit per al darrer quart.
Al quart quart, els nins ja havien donat molt durant tot el partit, però encara s’han pogut veure ocasions de gol a ambdues porteries. El partit estava decidit a qui marcava pareixia que se’n podia dur el partit, i així ha estat, al darrer minut una jugada a l’àrea del Serverense ha estat molt ben resolta per part de Richard, que amb aquest gol aconseguia que el Manacor se’n dugués la victòria i, pràcticament el primer lloc a la classificació del seu grup.
De totes formes, s’ha de dir, que ambdós equips se’n poden anar amb la cara ben alta, perque ha estat un partit de lluita constant, en que cada equip, amb la seva forma de jugar, ha intentat dur-se’n la victòria, que ha caigut de part del Manacor però que també hagués pogut caure de part del Serverense.
Enhorabona als dos equips pel gran partit de futbol que ens heu ofert aquest dematí.

TC para Fútbol Balear

Fotos O. Riera y Pepsila

Galería pendiente de añadir más fotos

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.