Cronica Tercera: Santanyi 3-0 Arenal

Gol de Merino
Gol de Merino

ALINEACIONS:

Santanyí: Linares, Merino, Simó, Pomar, Picó, Carlos, Nacho, Barbón (Camacho), Nevado (Tomeu), Rueda, O. Torres (Isma).

Arenal: Mateu, Mateo, Juanpi, Alain, Chaparro, Javito, Javi Fernández (Josemi), Juanpe, Angel (Bussi), Magno (Tomàs), Pedro,.

GOLS: 1 – 0 Min. 15: Merino. 2 – 0 Min. 55: Carlos. 3 – 0 Min. 75: Isma.

ÀRBITRE: Bermúdez Balbín. Ha amonestat amb tarja groga els locals: Barbón i Oscar Torres. I els visitants: Chaparro i Bussi.

El Santanyí no falla i aconsegueix classificar-se per disputar la lligueta d’ascens a 2a B a falta de dues jornades per acabar la lliga. Aquesta serà la tercera lligueta que disputa el Santanyí (la segona consecutiva). El Santanyí s’ha sabut imposar amb claretat a un rival que estava molt necessitat dels tres punts. La primera meitat ha acabat amb avantatge mínima del Santanyí i a la reanudació s’han marcat dos tants més. L’Arenal no ha gaudit d’ocasions de gol. El resultat hauria pogut ser més ample ja que el Santanyí ha tengut dues ocasions molt clares que no s’han pogut materialitzar. Una vegada classificat, el Santanyí haurà de continuar lluitant de valent per mantenir la tercera posició o fins i tot aconseguir arrebatar-li la segona a l’Sporting Mahonès en cas que aquest fallàs en algun dels dos partits que queden per acabar aquesta primera fase del campionat.

AMS per futbolbalear.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.