Regional: UE. Petra 2-2 Pilares

UE Petra
UE Petra

U.E PETRA: Monroig(cosme), Bonnin, Servera, Mascaró, Serralta 1, Toniet, Femenies, Vanrell(Roig), Serralta 2, Juan carles, Mestre(santan)

PILARES: Manu, Valiente, Fiol, Blanco,Terrones, Molina, Barrado, Campuzano, Villaalba, Gonzalez, Fiol. (algùn error i deu haver perquè no tenim l’acte)

Gols: 1-o minut 20: centrada de toniet desde la banda dreta i mestre remata de cap superant a Manu. 1-1 minut 30: Molina de penalt.1-2 minut 36: Molina,de penalt una altre vegada.2-2 minut 75: mestre remata de cap un corner tret per Juan Carles.

Arbitre: Senyor Gabriel Canaves. Malament, molt dolent en l’arbitratge, va pitar dos penalts que sòls estaven dins el seu cap, a més es va mostra molt rigurós amb les targetes i amb les expulsions,va expulsar a Monroig, Serralta i Tano per part del Petra,les targetes no les sabem, perquè no va fer l’acte al camp de futbol, per tant no al tenim.

A vegades, la vida et dona sorpreses, sorpreses que surten de la lògica, de lo que tocaria haver estat, de lo típic. A Petra ahir es va donar el cas, sobren les paraules, els fets, els pensaments, per descriure el que es va viure a Na Capitana. Creure que es podia remontar un partit amb 2 jugadors menys tota la segona part era de locos, i locos devien estar els jugadors del Petra, perquè apunt van estar de girar la truita, la lògica i totes les lleis aritmètiques, es va acabar empatant però s’agues pogut guanyar.
He titulat la crònica com el show de Gaby, perquè no es pot agafar de una altre manera, fuig de tot pensament raonable, de lo creible, que lo d’ahir, no fos més que un show, una cosa preparada, no es posible que fos de realitat, sense preparar res, i tocava haver un guió escrit,unes directrius a següir, marcades, com a poc dins el cap del senyor Gaby,perquè no domés va expulsar a Monroig i a serralta abans del descans, sino que a més els 2 gols del Pilares foren desde els 11 metres, i quins penalts, fuig de lo més aqui i de lo més enllà,cuant un arbitre comença el partit volgüent esser el protagonista, malo!Cal recordar que en 2 partits que el senyor Gaby ha arbitrat el Petra ha expulsat un total de 7 integrants del Petra, entre jugadors i còs tècnic,i si això no es un show, que algù vengüi i hem digui que es.
Els gols del Petra foren obra i gràcia del Kaiser, que defineix on i cuant toca, come els elegits, els tocats per la vareta dels gols. Destacar la labor de tot l’equip, que va suar i va correr lo que no està escrit, es a n’aquets partits on es demostra que el Petra té, i tendrà equip per mirar més amunt, intentar-ho l’any que ve, sempre i cuant no es desfacin els jugadors, es segueixi amb el bloc i amb les idees d’enguany, malament aniria sino fos aixi.Bé, començaré per el principi….

El partit va començar d’una manera molt diferent a la cual es podia imaginar, tenint en compte que al davant es tenia el 5 classificat, el Petra va surtir a per tot, a arollar, com aquella cosetxadora que va a segar i no deixa res dret(hem de fer de fora-vilers no?), com qui té fam i no li basta arros brut i vol porcella, i no li basta i vol postre, en fam, molta fam va surtir el Petra, el Pilares les veia venir i no sabia ni de on. Haviat arribà el primer gol, Toniet caul alves va pereixer, va mollar un centre perfecte, el Kaiser amb temps per anar a fer un cafè i pensar com havia de celebrar el gol va definir. El partit no es que estàs controlat, estava amarrat i amb un nuú ben fort per part del Petra, però per obra i gràcia de l’àrbitre va començar el seu particular show, en una falta a uns 5 metres de la frontal per obra i gràcia l’arbitre pita penalt, no cal dir que ningú va veure res, i que els jugadors del pilares anaven cap enrrere perquè es pensaven que havia pitat fora de joc, però va pitar penalt no es sap perquè, misterio sin resolver, o quien sabe donde?perquè jo encara cerc es penalt i no el he trobat, sens dubté obra per analitzar a «quinto milenio» amb en Iker Jimenez . A més que els jugadors del Pilares més d’un i de dos es van posar a riure com que ni el creien. Va tirar el Penalt i monroig a punt va estar a mà canviada d’aturar-ho, però al final la pilota va entrar dins la porteria. El Petra no s’en va anar per res enrrere va veure i va sentir que el partit era seu, Vanrell a centro un altre pic de un excelent Toniet va tenir el 2-1,era més facil que endevinar s’escala de multiplicar d’es cero, però es cap digem-ho aixi no es el punt fort de vanrell, i en tot a favor va tirar la pilota a defora. Just després va arribar el segon penalt, bé, més bé dit piscinazo, perquè si una cosa queda clara, es que es mister del Pilares l’es ensenya a caure bé, però que molt bé, a n’els seus jugadors, torrejon va agafar l’esquena a la defensa del Petra i es va plantar tot sol a davant Monroig, va ratallar i el porter va allargar la mà, terrones va trepitjar la munyeca de Monroig(el se tant bé perque duc els seus tacos marcats), i per obra i gràcia de l’esperit sant cau i a més crida i gemega de mal, molt bé nin, un poc més i et donen l’oscar, i el show de Gaby va continuar pitant penalt i no suficient amb això, va expulsar a Monroig, cuant la pilota no anava direcció a porteria sino a corner. Després de la que es va montar , tirà el penalt i va marcar gol a Cosme, que havia entrat en el lloc de l’expulsat Monroig. No content amb això l’arbitre abans d’arribar al descans va expulsar a Miquel serralta per doble groga, cuant en serralta i les seves entrades no fan mal ni a una mosca. Aixi s’arribà al descans amb el Petra fuit( i per no estar-hi) i el Pilares més content que a un que li toca sa loteria, perquè dos penalts,bé direm dos (espejismos) de l’arbitre, dos gols.

La segona part va començar uns 20 minuts tard degut a que l’arbitre veia perillar la seva integridad fìsica (i jo ho crec!), i va demanar la presència de les forçes de seguretat de l’estat, xerrant amb bastò d’es picoletos. A punt va estar el partit de no continuar i les forçes de l’estat intentant mediar amb el pùblic perquè la cosa es calmès, cosa que provocava l’efecte totalment contrari a l’esperat, dili tu a un nin petit que no toqui una cosa, que la tocarà més. Bé l’arbitre es va dignar a surtir i la segona part es va reanudar el Petra amb 9 jugadors, i el pilares amb 11+1. El Petra sofria molt però molt, perquè cada contraatac del pilares era perillos, però aquesta vegada tothom es va unir per la causa, i es va fer pinya, si un corria, l’altre corria més, es a n’aquets partits es on es veu qui està fet una bomba i qui una croqueta, va destacar apart de femenies (aquest ja se li dona per suposat) Toniet, que va lluitar, defensar, i atacar per part iguals. El Petra va començar a crear perill amb les conexions J.carles-Kaiser, que més prest o més tard acabaria donant els seus fruits, i aixi fou, en un corner botat per Juan carles la pilota va anar a parar dins l’àrea petita, el porter manu no logra rebutjar i la pilota arriba al cap del kaiser que va ramatar amb el cap a 2 metres de la linia de gol. A la grada va vibrar i es va celebrar moltísim el gol, que anava a demostrar que el pùblic agraia la entrega de l’equip. Uns minuts més tard el Kaiser va tenir la glòria,l’extasis,el paradis en un contraatac on Santan li va cedir la pilota i cuant més d’un i de dos ja somiava amb celebrar-ho va ramatar fluig, a les mans dels porter. El partit va acabar amb el Petra més aprop de fer el tercr que el Pilares.

Aixi si, això es el cami a seguir, d’aquesta manera es pot fer disfruta a l’afició i als propis jugadors, tot Petra ha estat orgullòs d’aquest partit.

El crack-Kaiser- dos gols seus van donar l’empat al petra, es segurament el millor 9 de la categoria.

el dandy-toniet- dues centrades per enmarcar, més el desgast que va fer i lo que va defensar, un dels seus millors partits.

el millor-tot el Petra- se ha de destacar a tot l’equip, que va lluitar i correr per una mateixa causa, i en una mateixa direcció.

vaja dia-senyor Gaby- malament, es poc lo que va fer aquest arbitre, no va endevinar ni una, a més d’estar fuit tot el partit.

els pardillos-Pilares- la cara que els hi va quedar als jugadors de l’equip després de anar guanyant amb dos homes més, i no saber matar el partit.

Desde aqui donar gràcies a l’aficció que ve anar a animar a NA CAPITANA.

UE. Petra

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.