Preferente: Xilvar 1-3 Esporles

El líder Esporles
El líder Esporles

El líder de Regional Preferent, l’Esporles, no va tenir problemes per sumar els tres punts en la seva visita al camp del Xilvar (1-3), el qual veu com se li compliquen les seves opcions per mantenir la categoria.

Amb aquest triomf, l’Esporles fica pressió als seus perseguidors: Llosetí i Collera, els quals es troben ara a 6 i 7 punts, respectivament, del líder, encara que avui podrien retallar aquesta diferència. El primer juga a Sóller, setè a la taula i que també lluita per l’ascens, i el segon rep a casa el Margalidà, sisè classificat.

Per la seva banda, el Xilvar es complica les seves opcions de permanència ja que, si el Felanitx puntua dins Calvià, deixaria els de Selva en la devuitena posició de la classificació quan falten només 4 jornades.

DIARI DE BALEARS

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.