El Mallorca A i el Mallorca guanyen el XIX Torneig de Futbol Aleví del Consell

Dolça Mulet y Bestard con los ganadores
Dolça Mulet y Bestard con los ganadores

La consellera Mulet lliura els trofeus d’aquest torneig celebrat al camp de futbol de la Penya Arrabal i en què han participat equips de Mallorca, València, Castella-la Manxa i Múrcia.

El XIX Torneig de Futbol Aleví del Consell de Mallorca 2009 va començar al camp municipal de la Penya Arrabal amb un minut de silenci en memòria del jove jugador de l’Sporting Club Ciutat de Palma Guillem Calvo, atropellat mortalment dissabte passat.

La consellera d’Esports i Promoció Sociocultural, Dolça Mulet, acompanyada del president de la Federació Balear de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, ha estat l’encarregada de lliurar avui el trofeus als equips guanyador i participants en la categoria masculina, en un torneig en què han participat durant dos dies (divendres i dissabte) 102 futbolistes en els equips masculins i 24 en els femenins.

Quant als equips femenins, l’equip de la selecció de Mallorca va vèncer el rival de Castella-la Manxa, amb un marcador de 3-0. D’altra banda, l’equip del Mallorca A masculí va aconseguir la victòria davant el Múrcia, amb un marcador de 3-1. El tercer classificat ha estat el València CF, mentre que el quart lloc, finalment, ha estat per a l’equip de Mallorca B.

Equipos femeninos
Equipos femeninos

Al XIX Torneig de Futbol Aleví del Consell de Mallorca 2009, patrocinat el Departament d’Esports i Promoció Sociocultural, amb la col•laboració de la Federació de Futbol de les Illes Balears i la Penya Arrabal, també han assistit el director insular d’Esports, Antoni Seguí; la presidenta del comitè de futbol aleví de Castella-la Manxa i el president de la Penya Arrabal, Antoni Planas, entre d’altres.
Resultats:

Equips femenins
1r lloc: selecció Mallorca
2n lloc: Castella-la Manxa

Equips masculins
1r lloc: Mallorca A
2n lloc: Múrcia
3r lloc: València CF
4t lloc: Mallorca B.

Consell de Mallorca

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.