Tercera: Andratx 1 – Binissalem 3

Importante victoria del Binissalem
Importante victoria del Binissalem

ANDRATX: Lechuga (2), Santi (2), Andreu (2), Ramon (1), Rondo (2), Germán (2), Oli (2), Jaume (2), Tomás (2), Valca (2) i Belinchón (2).Carlos Martínez (2) per Belinchón, Julio (-) per Valca i Sergio (-) per Rondo.

BINISSALEM: Xavi (3), Tomeu Reynés (3), Reus (3), Fuster (3), Toni Salas (3), Jota (3), Vicenç Reynés (3), Jaume Ramis (1), Oliver (3), Contreras (3) i Morgado (3).Monse (2) per Toni Oliver, Santos (-) per Contreras i Plata (-) per Tomeu Reynés.

GOLS:
0-1: minut 36, Tomeu Reynés.
0-2: minut 62, Toni Oliver.
1-2: minut 71, Valca de penal.
1-3: minut 89, Contreras de penal.

ÀRBITRE: Bermúdez Balbín (2). Bé. Amonestà amb targeta groga els locals Oli i Jaume i els visitants Toni Salas i Reynés. Expulsà amb vermella directa Jaume Ramis del Binissalem en el minut 71 i per doble amonestació el capità de l’Andratx, Ramón, en el minut 89.

DIARI DE BALEARS

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.