Preferente: Margaritense 6 – Pla de Na Tesa 0

Margaritense
Margaritense

El Margaritense passa per damunt el Pla de na Tesa.

Margaritense: Rafa Calderón, Pere Batle, Aguiló, Ramón Torres (Cap.) (Marc Reynés min. 72), Juanjo Cladera, Brahim, Juanjito, Mateu Alorda (Joan Alòs min. 76), Oliva, Pese (Torreblanca min. 59) i Miki.

Entrenador: Enrique Cànovas.

Pla de na Tesa: Alex, Pericàs, Miguel, Hector (Moreno min. 72), Vicens Sastre, Mini (Cristian min. 72), Martín (Xavi min. 57), Robertito, Dani Escribano (Cardona min. 57), Toscano i Javito.

Entrenador: Joan Llompart.

Àrbitre: Morey Càmara, auxiliat per Toral López i Ballester Morey. Mostrà targeta groga als locals Pese i als visitants Toscano i Mini. Ha expulsat a Pericàs (min. 67) amb tergeta vermella directa per agressió a Torreblanca quan se trobava enterra i per doble amonestació a Robertito (min. 78).

Gols:
1-0 Min. 26-. Juanjo reb la pilota a banda dreta i comença una diagonal cap a sa frontal d’àrea, regatejant a 3 contraris, que finalitza amb un fort tir des de la frontal a la dreta del porter Alex.

2-0 Min. 43-. Juanjo, sota pals, després d’aprofitar-se d’un refús del porter visitant a un tir des de banda dreta de Mateu Alorda.

3-0 Min. 51-. Oliva desde banda esquerra tira creuat davant la sortida del proter, després d’una mala centrada de Juanjito des de banda dreta que refusa molt malament Pericas, deixant-li el gol amb safata de plata a Oliva.

4-0 Min. 54-. Juanjo, aconseguint el seu hat-trick, de cap, després d’una excel•lent centrada des de banda esquerra per part d’Oliva.

5-0 Min. 71-. Miki, després d’una jugada de picardia. Mateu Alorda treu en curt a Juanjo una falta a frontal d’àrea, agafant amb calçons blancs a tot el conjunt visitant, que estava col•locant la barrera. Juanjo, davant la sortida del porter, li regala el gol a Miki, que només l’ha d’empenya.

6-0 Min. 83-. Juanjito, tot sol davant el porter marca per baix davant la desesperada sortida d’Alex.

Comentario:

Aquest horabaixa a partir de les 16:30 hores s’han enfrontat el Margaritense, un equip a llocs de lligueta de promoció a Tercera i amb opcions a atracar-se al lideratge, i el Pla de na Tesa, un conjunt a la zona taba de la classificació amb 7 punts d’avantatja damunt el descens, però enfora dels llocs que donen accés a la promoció.

El començament del partir ens ha duit a un Margaritense que ha volgut dur s’iniciativa del joc, pressionant a la part defensiva del Pla de na Tesa, que ha intentat jugar la pilota, però ha tengut bastants pèrdues, sobretot de Toscano, que han estat a punt de costar-li car a l’equip entrenat per Joan Llompart. D’aquesta manera han vengut les 3 ocasions de gol que ha tengut Juanjito per posar per davant al conjunt local. Una d’elles, després de trobar-se tot sol davant el porter, el seu tir l’ha refusat el pal.
El Pla de na Tesa només ha tengut un recurs en aquesta primera part, que han estat les internades per banda dreta de Héctor, on totes les seves centrades han estat refusades per un impecable Ramon Torres. I quan el partit començava a tornar-se avorrit, Juanjo ha fet una gran jugada per establir el primer gol del partit.
Poca cosa ha passat a partir d’aquí, fins que ja a les acaballes de la primera part, una passada de Pese cap a banda dreta troba a Mateu Alorda, que treu un bon tir creuat, que refusa el porter i Juanjo aprofita per fer el 2-0.Just treure del centre del camp, el Pla de na Tesa té la seva única ocasió, on Miguel s’incorpora per banda dreta i fa un bon tir creuat que respon de manera espectacular Rafa Calderón, evitant que el conjunt visitant reduís distancia al marcador.

La segona part, no ha tengut color davant la superioritat del Margaritense davant un Pla de na Tesa totalment inoperant. Només sortir, als 6 minuts, Oliva aconseguia el 3-0 i 3 minuts després, Juanjo feia el seu hattrick i posava el 4-0 al marcador. A partir d’aquí, el conjunt local ha baixat el seu ritme, que ho ha aprofitat el Pla de na Tesa per atracar-se a la porteria de Rafa Calderón, però sense tenir ocasions clares. Només un gol que han anul•lat per fora de joc ha estat el bagatge ofensiu dels visitants. Destacar les 2 expulsions, totalment innecessàries, per part dels jugadors del Pla de na Tesa, que ha estat a punt d’encalentir el partit sense necessitat. El 5-0 de Miki i el 6-0 de Juanjito son anecdòtics, però que si reflexen la gran superioritat local davant un fluix Pla de na Tesa.

Miguel Perez para FutbolBalear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.