Muchas bajas en el Escolar.

10902_1Me comentava en Marià Ramon que el gran problema que està arrossegant l’Escolar són les moltes baixes que s’acumulen jornada a jornada. Fins ara no ha estat possible repetir alineació dues setmanes seguides. L’exemple més proper el tenim en les darreres dues jornades i en la d’aquest cap setmana: dels 11 titulars que sortiren contra el Petra fa dues setmanes, 6 no pogueren jugar contra el Petra el passat diumengte. Ara, contra el Son Ferrer, si bé en recuperen dos, en perden 3, per diferents motius. Per tant, dels 23 jugadors que hi ha disponibles, just se’n disposa de 13, cosa que obligarà a convocar jugadors del filial de Tercera Regional i del juvenil. Del Son Ferrer opina que se tracta d’un dels conjunts que millor impressió li donà durant la primera volta i com que ha anat a més, és evident que se tracta d’un dels que estan ara mateix en millor estat de forma de la categoria.

FUENTE WWW.PARAULESALAGESPA.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.