Sortejos en benefici dels equips de regional

36799_1La Federació organitza dos sortejos -un per Preferent i 1ª Regional, i un altre per 2ª i 3ª Regional- que donarà a cada club entre 6.000 i 7.000 € de benefici.
Les paperetes s’entregaran als clubs el dijous 26 de Gener a la seu de la FFIB a les 19 hores.

La Federació organitza dos sortejos -un per Preferent i 1ª Regional, i un altre per 2ª i 3ª Regional- que donarà a cada club entre 6.000 i 7.000 € de benefici.

Les paperetes s’entregaran als clubs el dijous 26 de Gener a la seu de la FFIB. El número premiat serà el corresponent al sorteig de la ONCE de 20 de maig.

Cada Sorteig tendrá el mateix premi, un COTXE CITROËN C4 Coupé 1.4 Cool i VIATGE, HOTEL i ENTRADES per dues persones a la Final de la Copa de Europa que s’ha de jugar a Roma.

Com ja s’ha comunicat per escrit a cada club, la FFIB entregará a cada equip de Categoria Regional els blocs de paperetes equivalents a 6.000 o 7.000 euros, depenent de les categories, que el club s’haurà d’encarregar de vendre (a 3 € cada papereta). En el moment de l’entrega dels blocs, els clubs aportaran a la FFIB entre 300 i 400 € per contribuïr a la financiació dels premis.

Altres detalls dels sortejos s’han enviat per escrit a tots els clubs.

fuente ffib.es

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.