Previa Regional Lliga Menorca 2019 (Lliga Regional), jornada 14

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
3ª posición, 22 puntos
1 - 1
CD Menorca CD Menorca
6ª posición, 15 puntos

Sábado 07/03/2020 - 18:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

Com hem canviat

.

Torna el primer equip davant la seva afició després de l’empat (2-2) aconseguit en l’última jornada a Los Pinos, i acumula tres jornades consecutives sense conèixer la derrota i havent aconseguit una victòria i dos empats en aquest espai de temps. L’equip de Víctor Pérez continua transmetent bones sensacions en el seu joc i la plantilla està implicada en la situació que travessa ara mateix, la qual cosa li ha fet prendre possessió de les primeres places classificatòries i intentar lluitar per acabar en les primeres posicions. 

Els lluissers continuen sent fiables en atac i treballadors en defensa i això els permet treure els seus partits endavant. L’aspecte a millorar és el de la lectura dels partits amb el marcador a favor, atès que en el que portem de lliga ja han vist com se’ls escapaven 6 punts després de posar-se amb aventatge en el marcador.

Per part seva, el conjunt rival, el CD Menorca també ve d’un bona ratxa, 7 punts de 12 en les últimes quatre jornades, inclosa la de la setmana passada com a local (3-0) davant l’Atletic Ciutadella. Aquesta ratxa, li ha fet situar-se en la sisena posició de la classificació, sumant 15 punts. En el partit d’anada en el Estadi Mahonés de la jornada tercera, el resultat va ser de (0-2), que es va convertir en la primera victòria de la temporada, a partir d’allí, els nostres van posar la directa fins al dia d’avui.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es