Previa Regional Lliga Menorca 2019 (Lliga Regional), jornada 10

CE Mercadal CE Mercadal
1ª posición, 24 puntos
3 - 0
CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
2ª posición, 17 puntos

Sábado 08/02/2020 - 17:00 h Campo: Sant Martí - Es Mercadal

.

Partit de màxima exigència i dificultat per als de Víctor Pérez. El primer equip visita Sant Martí (Dissabte, 17.00 h.) per a enfrontar-se al CE Mercadal, únic equip de la categoria que es manté invicte en Lliga i que porta vuit de vuit des que s’iniciar la competició regular. El planter lluisser arriba en bona dinàmica, sabedor de l’extrema complexitat de la trobada davant un bloc confeccionat per i per a ascendir per la via ràpida.

Amb tot, els blaus confien en les seves possibilitats, en jugar sense la pressió ni l’obligació d’estar a dalt, però amb l’ambició de voler continuar gaudint d’aquests dolços moments que li donen els resultats a favor i que li permeten anar a Sant Martí a intentar conservar la segona plaça. Amb ambició, respecte i atreviment van els nostres per a complicar-li el màxim possible la trobada als de Pere Vadell, buscant un triomf que, fins i tot abans de jugar, adquireix tints d’èpica a causa de l’abisme diferencial tant esportiu com pressupostari entre totes dues plantilles.

Amb la primera idea fonamental per a aquesta mena de partits i davant aquesta mena de rivals, buscar que surti absolutament tot bé i que a ells no els surti res, per a, si més no, tenir opcions de gratar punts. Haver de sortir amb el ganivet entre les dents, evitar els errors no forçats i ser selectius i intel·ligents a l’hora de plantejar la pressió per a no concedir espais. Els de Vadell compten amb talent suficient com per a fer gol des de qualsevol posició i situació de joc en el seu camp, donades les reduïdes dimensions de Sant Martí.

Els de Pérez arriben segons classificats en solitari al encontre, amb 17 punts en el seu caseller, set per darrere del seu rival, oportunitat per a, en cas de victòria esgarrapar tres punts i continuar gaudint del moment d’encert, joc i confiança que viuen.

 

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es