Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 0 UD Mahon

Jornada 9, Sábado 01/02/2020 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
1 0
UD Mahon

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Juan Sola, Antoni Vinent, Angel MuÑoz, Bruno Emendatori, Santiago Romero, Jose Angel Moyano, Jordi EnseÑat, Alejandro Bolopo y Juan Pons.

Sustituciones: Juan Orfila por Juan Pons (min.54), Adria Lorenzo por Angel MuÑoz (min.65), Victor Mamajon por Juan Sola (min.70) y Santiago (57′) por (min.)

UD Mahon: Telmo De Oliveira, Zakary Gelabert, Sergio Riudavets, Daniel David, David Mas, Joan Coll, Alfonso Emilio, Manuel Calero, Juan Francisco, Victor Manuel y Derek Sierra.

Sustituciones: Yassin Achkoukar por Manuel Calero (min.55), Javier Lacueva por Juan Francisco (min.58), Marouan Bettache por Derek Sierra (min.58) y Sergio Anglada por Daniel David (min.70)

Goles: 1-0 Antoni Vinent (min 88)

Árbitro: Javier Moreno Garcia. asistido por Pedro Manuel Rodriguez Marques y Pablo Carbonell Tuduri.

Tarjetas: Santiago Romero (amarilla, min 57), Jose Angel (amarilla, min 60) y Adria Lorenzo (amarilla, min 71) para el CCE Sant Lluis. Yassin Achkoukar (amarilla, min 77) y Marouan Bettache (amarilla, min 89) para el UD Mahon.

Comentario:

El duel a Ses Canaletes té una doble lectura, d’una banda una victòria més, tres punts que es queden a casa. Però d’altra banda una victòria amb un component moral molt més complex i important, va ser la reivindicació del Sant Lluís i d’uns joves jugadors que els agrada competir i tenen «desparpajo» i en aquests moments, encert de cara a gol. L’estar en els llocs alts de la taula després de guanyar a un rival directe i un gran conjunt és la recompensa a la constància, paciència, treball i anys de sofriment. Un resultat molt atapeït i curt per a un partit seriós per part de tots dos equips. La seguretat defensiva dels locals i les intervencions de dos grandíssims porters, Llorenç i Telmo va evitar que els davanters fossin els protagonistes.

Uns primers compassos del partit en el qual la pilota va estar gairebé tot el temps en la possessió visitant, lo esperat davant un equip d’aquesta qualitat tècnica, poques ocasions per al conjunt unionista i la que va haver-hi va aparèixer Llorenç. En la primera mitja hora el conjunt de Víctor Perez va estar en el seu nivell de les últimes jornades i buscant la seva oportunitat per a donar la primera «bofetada ofensiva». Va disposar Santi una rematada de cap que va marxar fregant el pal esquerre de la meta de Telmo que va poder ser el primer, el rellotge marcava el 45.

En la segona meitat la superioritat de la UD Mahón amb la pilota en la seva poder va quedar patent. Els canvis introduïts pel tècnic maonès eren per a buscar més verticalitat, i un tret de David Mas que va treure in extremis Llorenç amb el seu peu esquerre va servir per a posar més en alerta als locals. A la contra feia por el Sant Lluís, un parell d’arrencades, i sobretot una rematada de cap de Moyano, en el qual va aparèixer del no-res Telmo per a fer un PARADóN majestuos va poder donar avantatge als locals. Al poc, de nou Telmo salvava als seus, semblava impossible que el 0-0 manés en el marcador. Romero va donar entrada a Lacueva que va tenir l’oportunitat més clara enviant la pilota al pal en el 80. En un servei de falta rebutjat pels lluissers, va acabar en els peusde Joan Orfila, que va enviar la pilota al espai per a la carrera d’Adri, aquest per a la de Toni Vinent pel carril central quedant-se sól davant Telmo, definició de llibre i els locals per davant (1-0, 89′). Quedava l’afegit, el sofriment, l’embranzida dels de Romero, però res es va moure, tres PUNTAZOS, que permeten als nostres situar-se en el segon lloc de la taula i encadenar cinc victòries i un empat en els últims sis partits, chapeau senyors, chapeau!

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es