Crónica 3ª Div.: Campos 1 – 2 Rotlet-Molinar

Derrota del Campos ante el Rotlet Molinar

Campos: Antonio Mas, Manuel Diop, Miguel Fernandez, Jose Maria Gari, Julio J Huertas, Andres Iniesta, Erik Montes, Joan A Comas, Albert Coll, Fernando Garcia y Alejandro Aelen.

Sustituciones: Alejandro Iniesta por Manuel Diop (min.46) y Zakria Malki por Joan A Comas (min.61)

Rotlet-Molinar: Angel Lozano, Vicente P Capella, Jesus A Marquez, Jordi Sanchez, Francisco Jimenez, Marcos Fernandez, Pedro Lopez, Juan J Silva, Carlos Svoljsak, Ismael Vilaboa y Cristian Tomas.

Sustituciones: David Sánchez por Pedro Lopez (min.46), Ismael El Jamraoui por Vicente P Capella (min.62) y Javier Gonzalez por Cristian Tomas (min.82)

Goles: 0-1 Carlos Svoljsak (min 3), 0-2 Ismael Vilaboa (min 12) y 1-2 Albert Coll (min 44)

Árbitro: Juan Pablo Rodriguez Quintero. asistido por Rafael Serra Crespi y Jonatan Caceres Fernandez.

Tarjetas: Alejandro Aelen (amarilla, min 37), Albert Coll (roja, min 56), Fernando Garcia (amarilla, min 70), Alejandro Iniesta (amarilla, min 80), Andres Iniesta (roja, min 80) y Julio J Huertas (amarilla, min 90) para el Campos. Vicente P Capella (amarilla, min 22), Cristian Tomas (amarilla, min 32), Jordi Sanchez (roja, min 56), Juan J Silva (amarilla, min 80) y Carlos Svoljsak (amarilla, min 89) para el Rotlet-Molinar.

Avui capvespre, el CE Campos ha sortit derrotat per un gol a dos contra el Rotlet Molinar, resultat que fa molt de mal a les aspiracions de l’equip campaner de sortir dels darrers llocs de la taula classificatòria.
Partit que des del minut 2 ja s’ha complicat, on el Rotlet Molinar s’ha avançat mitjançant Carlos, aprofitant una mala col·locació de la defensa. Després l’equip visitant ha gaudit d’un altra ocasió que ha aturat Toni Mas, però en el minut 12 no ha pogut fer res per aturar un xut des de la frontal de l’àrea d’Ismael. Per tant, després del primer quart de partit l’equip del Moinar guanyava per zero gols a dos.
L’esperança ha tornat a l’equip local quan Albert Coll en el minut 45 ha anotat l’un a dos, amb una falta directa.
Però a la segona part, malgrat gaudir d’un parell d’ocasions, el Campos no ha pogut al manco sumar un punt i ha acabat amb una nova derrota.