Previa Copa Regional Preferente Menorca (Copa), jornada 4

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
6ª posición, 3 puntos
5 - 0
CD Migjorn CD Migjorn
8ª posición, 0 puntos

Sábado 08/10/2016 - 18:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

.

Com sol es habitual quan es juga a casa, el conjunt Regional de Miki Gomila tornarà a la càrrega aquest dissabte, a les 18:00 hores (Bermudez Balbin), rebent al CD Migjorn en un partit en el qual té com a objectiu sumar la seva segona victòria de l?any a Ses Canaletes, després de l?aconseguida en la jornada inaugural davant el CE Alaior (2-0). Lluny del feu lluisser, de moment, un partit i una derrota, davant la UE Sami en la segona jornada de Copa.

L?equip lluisser arriba a la trobada amb les baixes d?alguns jugadors que no podran estar a les ordres de Gomila de manera que la plantilla encara no a pogut estar cent per cent a tot el que portem de temporada. Per aquesta trobada, Gomila podrà comptar amb les novetats de Carles Stainer i Diego Gonzalez que ja s?han incorporat al grup després de la seva particular pretemporada. En el capítol de baixes, el dubte de Migue Coll és una de les principals absències que pot tenir l?equip, així com la de Ricky que encara no es troba disponible per motius laborals.

Al davant estarà un dels equips mes rocosos de la competició, el CD Migjorn, del ?lluisser? Victor Perez que vol sumar els seus primers punts en el caseller després de no poder fer-ho en les tres primeres jornades després de les derrotes davant el CD Menorca (0-4 ), CE Alaior (2-0) i la més recent davant la UE Sami (1-3) que el deixa com penultim classificat amb un tant a favor i nou en contra. No obstant això, l?equip de Miki Gomila no es fia del seu rival i a entrenat tota la setmana amb intensitat per no caure en el parany de la confiança i ensopegar davant un rival que donara mes d?un disgust a tots els seus oponents.


CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es