Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 2 – 1 CD Migjorn

Jornada 12, Sábado 21/03/2015 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
2 1
CD Migjorn

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Santiago Ramon Quevedo, Jose Manuel Herrera, Isaias Pons, Francisco Jesus Tortolero, Miguel Angel Coll, Zouhir Essounani, Joan Orfila, Juan Sola, Lorenzo Torrus, Isael Andres Martinez y Alberto Salvador.

Sustituciones: Enrique Pacheco por Lorenzo Torrus (min.53), Carlos Stainer por (min.61), Jose Luis por (min.65) y Carlos Segui por (min.75)

CD Migjorn: Ramon Verdu, Rolan Gilberto, Juan Sales, Joan Benejam, Jaime Pascual, Daniel Perez, Juan Jose, Borja Martin, Diego Ariel, Jhon Edwin y Basilio Lopez.

Sustituciones: Gesbon Uziel por Juan Jose (min.50), Rodrigo Miguel por Borja Martin (min.66), Francesc Ortiz por Basilio Lopez (min.80) y Juan Carles por Jhon Edwin (min.86)

Goles: 1-0 Francisco Jesus (min 32), 2-0 Isaias Pons (min 65) y 2-1 Daniel Perez (min 75)

Árbitro: Antonio Andreu Rossello. asistido por Juan Pons Coll y Nil Torras Cubas.

Comentario:

Per fi acaba la mala ratxa de resultats de l’equip Regional després de la seva victòria davant el CD Migjorn per 2 a 1. No va ser un partit senzill però el quadre de Moyano va ser just vencedor d’una trobada en què els locals necessitaven com el menjar els tres punts. El partit tenia un CCE molt connectat i necessitat pero es complicar en els instants finals quan els de David Moreno van anotar a falta de quinze minuts el 2-1 que reduïa distàncies al marcador. Amb pocs canvis en l’equip en relació a l’anterior partit, els locals van ser superiors en els primers 45 minuts davant unu equip de Moreno que tan sols en ràpides transicions arribava a l’area dels locals.

El primer amb arribar amb perill a la meta defensada per Verdú van ser els lluissers que amb una rematada de cap de Manu després d’un servei de córner va poder ser el tant que avançava als blaus al 24. Durant els primers intants els de Moyano controlavan al ritme del partit sense acabar de trobar la passada correcta en els metres finals que els plantes davant la porteria de Verdú encara que els visitants no aconseguían llevar-se de sobre el domini del blaus.

El CCE anava arribant en diferents situacions combinades plantant primer Joshua i després Zouhir davant Verdú però el seu xuts van esser rebutjats a córner per la defensa verdiblanca. Però en el minut 32 l’encert de cara a gol canvia de manera clara per els interessos dels locals. En una excelent jugada combinada la pilota arriba els peus del davanter Joshua que amb una acció individual conseguir anarse’n de tots els defensors que li sortien al cami per acabar superant a Verdú en un tir ras que entra per la part baixa de l’estirada del porter migjorner. Era el 1-0 i el gol del davanter de Ses Canaletes feia justicia el merits fets per els de Moyano.

El gol va donar tranquil·litat al conjunt local que venia fent un partit correcte i controlant qualsevol possibilitat dels de Moreno per desbaratar les accions individuals amb les que els visitants arribaven a les rodalies de la meta de Santi. Amb l’1-0 s’arribava al descans amb un CCE conscient que el partit no estava resolt i amb un CD Migjorn que amb prou feines havia inquietat al porter local.

La tornada de vestidors va portar a un equip local molt més vertical i buscant amb més èmfasi la meta de Verdú. L’entrada de Pepe Soret va donar més velocitat a la punta d’atac lluissera que va poder posar el 2-0 en un parell d’accions mal finalitzades pels seus davanters. En una jugada per banda dreta de Joshua que es va internar dins l’area, el col·legiat va assenyalar el punt de penal després de derrocar un defensa el davanter lluisser. Va ser Isaias l’encarregat de llançar-lo i batre Verdu que no va encertar en l’elecció del seu estirada posant el capità lluisser el 2-0 al marcador. Amb el 2-0 el partit semblava sentenciat i que els tres punts es quedaven a Ses Canaletes, faltava matar el partit amb el tercer gol per allunyar els dubtes. Primer va ser Soret que després d’un bon centre de Zouhir des de banda esquerra disparava alt per sobre del travesser en el minut 70 i després va ser Zouhir en el 72 que disparar prop de la base del pal però el seu xut va marxar fora per poc.

Els de Moreno es van ficar en el partit en el minut 75, error en la sortida de pilota dels locals que roba en zona d’atac Basilio, la passaada troba al seu company Perez que de xut ras des de la frontal de l’àrea batia a Santi i posava els seus a un sol gol d’esgarrapar almenys un punt de Ses Canaletes. Quedaven 15 minuts i tot podia passar, Moreno que va moure l’equip tàcticament a la recerca de l’empat només va trobar més presència ofensiva del seu equip però el CCE es va aplicar en tasques defensives per no emportar-se un disgust en un partit que a penes havia tingut moments de pànic per seus interessos.

Malgrat aquesta major presència ofensiva per part visitant, els locals van controlar els últims 15 minuts i fins i tot en un parell de centre després de diferents faltes botades per Alberto van poder trobar rematador lluisser però els cops de cap no van trobar el fons de la xarxa.

Victòria merescuda per als de Moyano en una trobada que necessitaven guanyar per tornar al camí de la victòria i recuperar l’equip anímicament després de la ratxa negativa amb la que arribava al partit.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es