Crónica Preferente: CD Migjorn 1 – 3 CCE Sant Lluis

Treball, constància i victòria

Jornada 3, Domingo 11/01/2015 - 16:30 h
CD Migjorn
1 3
CCE Sant Lluis

Campo: los Nogales - Es Migjorn
Ver jornada

imagen del partido

Alineaciones:

CD Migjorn: Jose Pedro Segui, Juan Sales, Joan Benejam, Jaime Pascual, Daniel Perez, Borja Martin, Albert Gonzalez, Francisco Facundo, Diego Ariel, Basilio Lopez y Pablo Daniel Alonso.

Sustituciones: Eloy Murillo por Basilio Lopez (min.54), Juan Jose por Albert Gonzalez (min.65), Jhon Edwin por Diego Ariel (min.75) y Francesc Ortiz por Borja Martin (min.85)

CCE Sant Lluis: Santiago Ramon, Alvaro Rotger, Jose Manuel, Isaias Pons, Miguel Angel, Zouhir Essounani, Joan Orfila, Juan Sola, Lorenzo Torrus, Isael Andres y Alberto Salvador.

Sustituciones: Jose Luis por Juan Sola (min.56), Francisco Jesus por Zouhir Essounani (min.61), Janosch Sommer por Santiago Ramon (min.77), Antoni Vinent por Isael Andres (min.85) y Carlos Segui por Jose Manuel (min.85)

Goles: 0-1 Jose Manuel (min 4), 0-2 Alberto Salvador (min 32), 1-2 Basilio Lopez (min 33) y 1-3 Jose Luis (min 66)

Árbitro: Mohamed Ouali. asistido por Luis Grande Mercadal y Santiago Mascaro Cardona.

Tarjetas: Juan Sales (amarilla, min 28), Daniel Perez (amarilla, min 51), Joan Benejam (amarilla, min 65), Jaime Pascual (amarilla, min 66), Daniel Perez (roja, min 68) y Eloy Murillo (amarilla, min 83) para el CD Migjorn. Juan Sola (amarilla, min 47), Janosch Sommer (amarilla, min 70), Alvaro Rotger (amarilla, min 83) y Jose Luis (amarilla, min 84) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Comença el 2015 de la mateixa manera que es va acomiadar el 2014, victòria de l’equip Regional a Los Nogales i colideratge per al quadre de Moyano que allarga la seva ratxa de partits sense conèixer la derrota una jornada més. Amb 13 partits disputats, incloent la semifinal de Copa, 7 victòries 5 empats i una derrota, la del passat 27 de setembre a Sant Antoni davant el Atletic Ciutadella, proper rival dels blaus el dissabte a les 18.00 h. a Ses Canaletes que no fan altra cosa que reforçar el treball de tota la plantilla i cos tècnic.

El matx d’avui es va posar de cara només començar, minut 4 de partit i xut des d’uns 20 metres de Manu que va aconseguir batre Pere i posar per davant als seus. Era una bona manera de començar l’any i el partit, la tranquil·litat del gol va posar les coses de cara als visitants.

Durant els primers instants, els de Ses Canaletes circulaven amb sentit i tranquil·litat davant un rival replegat i respectuós amb els lluisers que a poc a poc anaven arribant a l’area migjornera. Els errors en la sortida de balon dels de Moyano eren l’únic lunar en el seu joc cosa que aprofitaven els de David Moreno per posar a prova a Santi en diferents xuts que el porter aturar sense dificultats.

Plàcids primer instants però faltava posar una mica més de terra pel mig per emportar-se els tres punts. Va poder aconseguir el CCE en varies arribades per bandes de Isael i Zouhir que van marxar fora per poc. El gol de la tranquil·litat aparent per als de Moyano va arribar al 32. Alberto aconseguia anotar el 0-2 que feia justícia pel que es veia fins al moment a Los Nogales.

Quan semblava que tot es tornava de color blau d’aqui al final, una errada en la circulació de pilota visitant va produir el robatori que va donar origen al gol migjorner. Era Lopez al 34 qui aconseguia batre de fort xut a Santi i apropar als de Moreno al marcador abans del descans.

Un descans que arriba amb la mínima avantatge per als blaus que veien les orelles al llop.

El tècnic basc, va donar una volta més de rosca al seu equip per buscar la reacció dels seus jugadors que es van arraconar en excés amb el gol dels de Moreno. Els canvis en el CCE començaven a donar els seus fruits i la verticalitat de Pepe per banda portava de cap a la defensa verdiblanca. Va ser el mateix Pepe que d’un tir extrany posava de nou dos gols d’avantatge en el marcador. Era el minut 66 i semblava la sentència del partit i més encara quan dos minuts després, el mateix Pepe provocava l’expulsió directa del seu rival Perez després d’una dura entrada.

El CCE es va anar trobant més segur amb l’avantatge i jugar amb intel·ligència uns últims minuts que van deixar la possibilitat al juvenil Toni d’anotar el quart gol per als lluisers però la seva rematada pràcticament sobre la línia de gol va marxar fora davant la incredulitat del propi jugador i de la resta d’espectadors. Una falta indirecta a l’interior de l’area al 86 a favor dels locals va ser l’últim i desesperat intent per acostar-se al marcador que ja no es mouria.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es