Crónica 1ª Reg.: Inter Manacor 4 – 1 CD Consell

Inter Manacor: Gonzalo G Marcheti, Marc Orgilles, Sebastian Pomar, Mateo Nicolau, Miguel Santandreu, Andres Mira, Walter E Medina, Jaime Pol, Pedro Mateu, Bartolome Pont y Guillem Llodra.

Sustituciones: Joan M Darder por Jaime Pol (min.57), Pere Gomariz por Walter E Medina (min.66), Miquel Santandreu por Pedro Mateu (min.72) y Jaime Mateu por Sebastian Pomar (min.76)

CD Consell: Mateo Jaume, Joan Miquel, Federico Oriola, Miguel A Perello, Juan J Matas, Sergio Gonzalez, Carlos Naveda, Martin Blas, Juan M Diaz, Gabriel Pieras y Federico G Vargas.

Sustituciones: Antoni R Crespi por Joan Miquel (min.46), Pedro Blas por Miguel A Perello (min.46), Sid A Ahmed por Juan J Matas (min.46) y Carlos J De Luque Ramis D A por Juan M Diaz (min.46)

Goles: 1-0 Walter E Medina (min 8), 2-0 Pedro Mateu (min 22), 3-0 Walter E Medina (min 35), 3-1 Pedro Blas (min 59) y 4-1 Andres Mira (min 63)

Árbitro: Ramon Llabres Galmes. asistido por Joan Martorell Llabres y Joan Prats Marti.

Tarjetas: Federico G Vargas (amarilla, min 25) y Federico Oriola (amarilla, min 89) para el CD Consell.

Partit jugat a Sa Torre, entre l’equip local l’ InterManacor i l’equip visitant el Consell. La directiva de l’Inter, preparà una xocolata per tots aquells aficionat al futbol, assistiren a veure el partit, i així donar les gràcies a tots aquell que segueixen l’equip des de el primer partit de lliga.

Ficant-nos dins el partit, aquest no tingué massa historia. L’equip local, superior en tot es partit, dominava el partit. Encara que els dos tenien els mateixos punts en la classificació, el joc i la superiorat era mes que evident. Al descans el marcador reflexava un 3-0 a favor de l’ InterManacor.

La segona part no tenia massa historia. Els local, amb una renta elevada, sortirem relaxats, i fruit de això els visitant, aconseguiren el gol. Aquest gol despertà als local, que nomes cinc minuts desprès aconseguia el quart. Resultat final 4-1 i tres punts més per l’Inter que poc a poc comença a tenir una certa regularitat.