Crónica Preferente: Petra 2 – 0 La Union

Victoria del Petra ante La Unión

Alineaciones:

Petra: Gabriel Barcelo, Joan M Bauza, Jaime Gaya, Angel Vives, Carlos Ruiz, Llorens Barcelo, Antoni Monroig, Jose M Llull, Miguel A Bonnin, Jaume Barcelo y Joan C Font.

Sustituciones: Jaume Riutort por Jaume Barcelo (min.74), Miguel Angel por Miguel A Bonnin (min.81) y Ismael Cabrera por Carlos Ruiz (min.85)

La Union: Angel Pozo De La Fuente, Baptiste H Coupard, Juan M Cazorla, Christian M Valencia, Facundo H Torres, Francisco M Garcia, Borja Gurrionero, Francisco J Puigserver, Hector Vilanova, Matias E Ristagno y Jordi Verdera.

Sustituciones: Juan C Bolekia por Jordi Verdera (min.24) y Diego Oviedo por Borja Gurrionero (min.67)

Goles: 1-0 Carlos Ruiz (min 20) y 2-0 Jaume Riutort (min 76)

Árbitro: Oscar Raul Albiol Gonzalez. asistido por Javier Llamas Domenech y Emilio Junquera Talavera.

Tarjetas: Antoni Monroig (amarilla, min 73), Jaume Riutort (amarilla, min 77), Jose M Llull (amarilla, min 85) y Joan C Font (amarilla, min 89) para el Petra. Juan M Cazorla (amarilla, min 44) y Matias E Ristagno (amarilla, min 73) para el La Union.

Comentario:

Bon partit de UE PETRA a na capitana, l’equip local es va retrobar amb la victòria després de un parell de jornades, el clar dominador i diposant de les millors ocasions varen ser per el PETRA , fruit d’això al minut 20 Ruiz establia 1-0 amb un gran gol de vaselina, la union intentava arribar a la porteria contrària però fora gaire perill, l’equip local seguia dominant el joc i just abans del descans el PETRA va disposar d’una claríssima ocasió per sentencia el partit però la pilota va anar fora per molt poc.

La segona meitat va ser un poc mes moguda, la union adelantant les línies i el PETRA va saber aprofitar bé els espais intentant fer el gol de la tranquil-litat, seguia el joc i els dos equips seguien lluitant molt becercant el gol, el PETRA va aconseguir el segon amb una molt bona jugada q riutort envia al fons de la porteria i així sentencia el partit. Tres punts molt importants per el PETRA que fa que estigui a la zona noble de la classificació una setmana mes. La setmana que ve visita el camp difícil de la victòria, de ben segur que ho donaran tot per dur els tres punt cap a PETRA.

 

Redacción
UD Petra

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.