Èxit de participació en el Viatge de la PB els Tamarells a Barcelona

La Penya en Barcelona
Amb un total de 58 socis va tenir lloc el passat cap de setmana l’expedició de la PB Els Tamarells a Barcelona. Tot el retard en el vol d’anada i que no tots els resultats acompanyaren, el grup va gaudir de dos dies d’ambient barcelonista al cent per cent. Just arribar, el gruix de l’expedició es va dirigir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per a presenciar el partit de la Superlliga femenina entre el FC Barcelona i el Llevant, per tal de seguir les evolucions de la nostra sòcia Mariona Caldentey, des d’aquest estiu en les files barcelonistes. Aquestes guanyaren per 3-0 i la felanitxera donà l’assistència del segon gol. A la mateixa hora, en el Palau Blaugrana un altre grup de socis seguia les evolucions de l’equip de futbol-sala, que derrotava per 6-2 al Marfil Santa Coloma.

A l’horabaixa, l’atenció dels nostres penyistes es va centrar en el Mini Estadi, amb el partit de Segona Divisió entre el Barcelona B i l’Sporting de Gijon (0-0), per a després anar al Camp Nou a presenciar el partit de Primera Divisió entre el FC Barcelona i el Celta (0-1).

El diumenge matí es va aprofitar per a fer una visita a les instal·lacions en el Tour Camp Nou Experience, i al migdia presenciar un disputat derbi de la Lliga ACB de bàsquet entre el Barça i el Joventut (82-83), completant un cap de setmana viscut en plena intensitat blau i grana.

La Junta Directiva

 

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es