Crónica Preferente: Port de Soller 0 – 1 Alaro

Port de Soller: Pascual Garrido, Jorge A Viso, Patxi Wilson, Marc Torres, Pere Bover, Jaume Quiros, Vicens Bover, Guillem Cañellas, Lluis Cañellas, Jose A Jimenez y Luis Gabriel Aguilo.

Sustituciones: Francisco X Llado por Vicens Bover (min.64), Fabian Acosta por Luis Gabriel (min.70), Miquel A Carrasco por Lluis Cañellas (min.77), Pedro Cuart por Jorge A Viso (min.88) y Victor Colom por Marc Torres (min.88)

Alaro: Luis Fornes, Andres G Llabres, Jose Luis, Gaspar Amengual, Juan Guasp, Antonio Amengual, Limamou Sow, Joan J Pol, Gerard Morey, Manel Hoffmann y Jose R Martinez.

Sustituciones: Bartomeu Muntaner por Gerard Morey (min.53), Libasse Lo por Jose Luis (min.59), Juan Ortiz por Manel Hoffmann (min.64) y Miguel Zurera por Joan J Pol (min.76)

Goles: 0-1 Limamou Sow (min 85)

Árbitro: Miguel Domato Pedreira. asistido por Denis Piloca y Rafael Moll Alabarces.

Tarjetas: Pere Bover (amarilla, min 10), Marc Torres (amarilla, min 26), Jose A Jimenez (amarilla, min 43), Guillem Cañellas (amarilla, min 51), Jaume Quiros (amarilla, min 51), Pere Bover (amarilla, min 55) y Francisco X Llado (amarilla, min 71) para el Port de Soller. Juan Guasp (amarilla, min 38) y Jose Luis (amarilla, min 57) para el Alaro.

Partit molt disputat aquest diumenge al Camp d’en Maiol entre dos equips que s’han respetat molt durant tot el partit i que no ha demostrat la diferencia a la taula classificatoria.

El Port començava el partit tancat al seu camp i esperant a l’Alaro, aixo provocava que l’Alaro no trobas com entrar i fer mal al Port i aquests per el contrari provocava continues perdues de pilota i iniciava rapids contracops.

A n’aquesta primera part l’Alaro tan sols ha creat perill amb un parell de faltes laterals que no han trobat rematador, per contra el Port ha dispusat d’un parell d’ocasions molt clares sobretot una de Vicenç que tras el rebuig del porter no ha pogut definir i ha tirat a fora.

La segona part ha començat igual pero al minut 10 l’arbitre ha tret la segona groga a Pere Bover i el Port ha quedat amb 10. L’Alaro s’ha tirat a l’atac i ha ficat 2 puntes i el Port ha seguit defensant be i intentant arribar en perill a la porteria de l’Alaro, el partit segui igualat tot i que el Port jugava amb un menys pero a falta de 5 minuts una jugada per banda dreta a acabat amb el remat a gol de Lima fent el 0-1, ja no hi hagut temps per res mes i el partit ha acabat amb aquest marcador. Resultat injust vist el desenvolupament del partit, ja que lo mes just hagues estat un empat.

Fotos de Rafael Morey para Fútbol Balear.