Crónica Preferente: Port de Soller 2 – 0 S’Horta

Port de Soller: Pascual Garrido, Jorge A Viso, Lluis Bernat, Fabian Acosta, Marc Torres, Jaume Quiros, Lluis Cañellas, Guillem Cañellas, Juan Cabot, Jose A Jimenez y Francisco X Llado.

Sustituciones: Pere Bover por Francisco X Llado (min.55), Gerardo Muñoz por Jose A Jimenez (min.63), Vicens Bover por Jorge A Viso (min.70) y Victor Pomar por Fabian Acosta (min.77)

S’Horta: Josep Garcia, Christian Ferriol, Bernat Artigues, Carles Carrascosa, Lorenzo Llull, Joaquin Vidal, Oscar Nchuchuma, Tomeu Covas, Yassine Bousbaa, Joan M Riera y Jesus Lopez.

Sustituciones: Luis Perez por Carles Carrascosa (min.55), Miquel Caldentey por Tomeu Covas (min.60), Adrian Torrejon por Bernat Artigues (min.60) y Mouhssin Bousbaa por Oscar Nchuchuma (min.78)

Goles: 1-0 Guillem Cañellas (min 3) y 2-0 Lluis Cañellas (min 27)

Árbitro: Juan Dominguez Mayol. asistido por Francisco Cañadillas Espada y Cristobal Cabanellas Reynes.

Tarjetas: Jaume Quiros (amarilla, min 12) y Vicens Bover (amarilla, min 72) para el Port de Soller. Adrian Torrejon (amarilla, min 23), Toni Peña (amarilla, min 26), Lorenzo Llull (amarilla, min 45), Joan M Riera (amarilla, min 83) y Jesus Lopez (amarilla, min 88) para el S’Horta.

Gran partit el vist avui al municoal de Camp den maiol entre dos conjunts que han cercat desde l’inici la victoria.

Ha estat el Port de Soller el que ha començat mes enxufat i una gran passada cap en Guillem ha acabat amb gol, era el minut 2 de partit. Al minut 12 una falta a la frontal de l’area es tirada per en Llull obligant a una gran aturada al porter Pascual, un minut mes tard el Port tendria la seva, en Cabot es planta tot sol davant el porter el regatatge i cedeix a n’en Chapu pero no aprofita la seva ocasio llançant la pilota a fora, del minut 13 al 20 en Cabot tenia tres clares ocasions, una acabava a corner, l’altre a fora i la darrera era aturada per el bon porter del S’Horta Xim Vidal. El partit era viu, molt ràpid i el Port volia sentencia, al minut 26 en Cabot es tomat dins l’area i l’arbitre xiula penal, en Lluis aconsegueix el 2-0.

La segona part el mister del S’Horta introdueix a n’en Lluis Perez jugador que ha donat molta velocitat i perillositat al’atac visitant. El partit seguia a un ritme frenetic les ocasions arribaven per les dues bandes si be era el Port el que desaprofitava les mes clares.

Al final victoria del Port molt merescuda que l’enfila a la sisena plaça empatat a punts amb el quart classificat.