Crónica 2ª División B: UE Sant Andreu 2-1 At Baleares

Jugada del partido Foto: Judit Andreu.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac (Borja 52′), Azparren, Rubén, Jorge, Gómez (Aitor 46′), Xavi Jiménez, Serramitja (Quim Araujo 64′), Boniquet i Edgar.

CD Atlético Baleares: Makay, Gago, Picón, Rojas, Fernández (Pau 79′), Xavi Molina, David Sánchez (Fragoso 30′), Cristian, Femi, Nico Pandiani (Agudo 65′) i Walter Pandiani.

Gols: 0-1 Walter Pandiani (4′), 1-1 Borja (74′), 2-2 Aitor (76′).

Àrbitre: Perdigones Pacheco, del col·legi andalús.

Terjetas:Ha mostrat la groga al local Xapi Arnau i als visitants Fragoso, Picón i Walter Pandiani.

Comentari:

La classificació per a la Copa és més a prop després de l’ajustada victòria d’aquesta tarda. Pandiani ha avançat els mallorquins només començar amb un gran gol des de la frontal, però a la segona meitat Borja i Aitor, a pilota aturada, han capgirat el marcador en poc més d’un minut.

La tarda ha començat amb l’homenatge als equips del futbol base campions i també els que han assolit l’ascens de categoria. Els jugadors del primer equip han fet el passadís a la seva sortida alhora que el nombrós públic aplegat avui al Narcís Sala ovacionava l’esforç dels més joves.

Amb la pilota ja rodant els balears han anotat en la seva primera arribada a l’àrea. Walter Pandiani ha imposat la seva classe per orientar-se la pilota amb un gest tècnic, fer mitja volta i engaltar una rematada imparable al fons de la xarxa. “El rifle” celebrava el seu primer gol amb el conjunt blanc-i-blau abraçant-se amb els seus companys. Entre ells el seu fill Nico Pandiani, normalment central però avui actuant com a extrem a causa de les baixes.

El gol de l’uruguaià ha fet anar el Sant Andreu a remolc. Els quadribarrats no s’han acabat de trobar còmodes i només Jorge, amb un xut llunyà, i Edgar, amb una rematada al lateral de la xarxa, han inquietat la porteria de Makay. També es cert que en aquesta primera meitat el Baleares tampoc s’ha tornat acostar amb perill real a la porteria de Morales.

El segon temps ha començat amb una ocasió molt clara pels visitants que Morales ha resolt en l’u contra u amb Femi. A partir d’aquí el Sant Andreu s’ha estirat una mica més però no ha acabat d’arribar amb perill. Serramitja i Boniquet ho han intentat sense encert en aquest tram de partit. Els gols han hagut d’arribar a pilota aturada i de manera consecutiva. Borja, a la sortida d’un córner, i Aitor, de falta llunyana i aprofitant la sortida en fals de Makay, han capgirat el marcador en un obrir i tancar d’ulls.

D’aquí fins el final l’única jugada destacada ha estat una combinació entre Xavi Jiménez i Xapi Arnau que Makay ha solventat anticipant-se a Quim Araujo. El mago tenia la canya a punt per fer el tercer, però el porter blanc-i-blau ha estat encertat aquest cop i ha desviat a córner.

UE Sant Andreu

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es