Crónica 1ª Reg.: Alqueria 1 – 1 SP. Ciutat de Palma

El Alqueria empata ante el Sp. Ciutat de Palma

Alqueria: Juan A Rigo, Nicolas Mercadal, Juan Rigo, Antonio M Monserrat, Jaime Barcelo, Carlos L Alvarez, Antonio O Lopez, Miguel A Alvarez, Bernardo Ginard, Said Lazaar y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Silvestre Barcelo por Miguel A Cañas (min.46), Raul Degea por Bernardo Ginard (min.46), Pedro Tortella por Antonio O Lopez (min.68), Pere Lluis por Nicolas Mercadal (min.71) y Bartolome Roig por Pere Lluis (min.79)

SP. Ciutat de Palma: Javier Muñoz, Joan Vadell, Jordi Ferreras, Joan J Creus, Alejandro Jaen, David Gelabert, Sergio Gonzalez, Javier Garcia, Antonio A Jul, Miguel A De La Fuente Amengual y Juan M Arredondo.

Sustituciones: Oscar Parrilla por Jordi Ferreras (min.46), Rolando Gornielle por Antonio A Jul (min.46), Enrique Moreno por Alejandro Jaen (min.46), Javier Marin por David Gelabert (min.73) y Eloy Garcia por Juan M Arredondo (min.82)

Goles: 1-0 Miguel A Alvarez (min 26) y 1-1 Oscar Parrilla (min 67)

Árbitro: Miguel Domato Pedreira. asistido por Oscar Daniel Rodríguez Estevez y Silvia Pellicer Calafell.

Tarjetas: Bernardo Ginard (amarilla, min 19) y Antonio M Monserrat (amarilla, min 55) para el Alqueria. Sergio Gonzalez (amarilla, min 76) para el SP. Ciutat de Palma.

Un minut de silenci per las víctimes de Japó.

El primer temps era de domini local, que tendrien dues clares ocasions per marcar, Bernat Ginard veia el porter visitant un poc avançat, de mes de trenta metres provaria de tirar-li per damunt però

Javier Muñoz amb una excel·lent estirada es feia amb l’esfèric. En el minut vint-i-sis Miguel Àlvarez en una contra encarava amb el porter visitant i de xut ras marcava el 1-0.

El Sp. Ciutat de Palma començava dominant el segon temps. En el minut 55 es xiulava un lliure indirecta dins l’àrea local la pilota acabava estavellant-se a la barrera defensiva. Deu minuts mes tard el local Miguel Àlvarez tornava tenir un mà a mà amb el porter aquest cop desbaratava Javier Muñoz. Minut 67 el visitant Oscar Parrilla d’uns trenta metres per damunt Joan Andreu mercava el que seria definitiu 1-1. El darrers deu minuts els curiablanquers o provaven amb mes gana que encert, en el minut 90 els locals engaltaven un fortíssim xut que pegava al cap del local Joan Rigo, tres minuts mes tard tornaven a provar-ho els locals però aquest cop pegava al travesser el xut de Miguel Àlvarez.