El CDA Llubi presenta sus plantillas

Crespi en la presentación del Llubí
El pasat 14 de novembre el CDA LLubí va presentar la totalitat de les plantilles del club.

El capvespre va començar amb una actuació de ball modern per nins de LLubí i tot seguit començaren a sortir al camp els equips, presentats pels locutors llubiners de IB3 , Benet Oliver i Margalida Molines.

Va seguir una demostració de la Agrupació Gimnàstica Rítmica Ítaca de LLubí ,i després es va finalitzar la presentació de les plantilles amb les seves corresponents fotos d’equip i individual.

Una altre actuació de ball modern va donar cloenda a les presentacions i acte seguit començaren els parlaments. El primer a agafar la paraula va ser Pedro Campaner , coordinador del club. Biel Planes, president del CDA va ser el seguent i va anunciar que enguany seria la darrera temporada de la actual directiva al front del club després d’una llarga i fructifera etapa de 7 anys de molta de feina.

Va continuar amb un homenatge i entrega del carnet de soci d’honor i d’una foto del seu ascens amb el Xerez amb la bandera del CDA LLubí per part de Martí Crespí. El qual va dedicar unes paraules i uns consells per els jugadors mes joves del club.

Va finalitzar el torn de parlaments amb la paraula de Tomas Campaner , batle del poble que va desitjar que es fes feina amb els joves i que seguissin els exits per aquest club.

Després es va fer una foto de familia, de tots els jugadors, amb les diferents equipacions, xandal, polo i sudadera i per acabar, es va fer una torrada que va fer les delicies de tots els asistents.

CORAMET per Fútbol Balear

FOTOS- Domingo Quetglas


Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.