Amistoso Prebenjamines: Barracar 5-0 Sollerense

El sollerense pierde su primer partido frente al Barracar
El sollerense pierde su primer partido frente al Barracar

Avui al camp municipal «Sa Torre des Enagistes» s’han enfrontat en partit de pre-temporada els equips des pre-benjamins de la UD Barracar i de la UE Sollerense.

El resultat ha estat un 5 a 0 favorable als de casa, si be fins al tercer quart del partit el resultat era d’un ajustat 1 a 0, que s ‘ha vist incrementat quan s’han començat a fer molts de canvis per probar als nins en diferents posicions. Els sollerics, que domes duen dos entrenaments i que era el primer partit que jugaven a la seva vida, ja que a Sóller abans no hi havia pre-benjamins no han mostrat una mala imatge tot i el resultat i han fallat dos tirs de penalty. Ha destacat el seu porter Alejandro amb bastantes intervencions, aixi com també en Sergi jugant de central i en Tomas que l’ha intentat tot. També han jugat bastant be, en Benet, en Pere, en Vicenç, en Javi, en Joan, en Raúl, en Josep, en Dani, en Marc Maques, en Marc Beltrán i en Carlos que no ha deixat de correr durant tot es partit.

Per part del Barracar, s’ha vist un equip mes conjuntat, que ja no es el primer any que juguen i a on a destacat damunt la resta, el seu golejador Andreu que ha aconseguit un hat-trick.

Enhorabona als dos equips i als seus jugadors que hem de recordar que son ninets de 6 i 7 anys, molts dels quals juguen a fútbol per primera vegada.

El próxim partit será el proper dissabte a les 5 al Camp den Maiol de Sóller.

Pepsila para Fútbol Balear

Fotos Pepsila


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.