Crónica Preferente: Port de Soller 3 – 2 Genova

Port de Soller: Pedro Carrillo, Lluis Cañellas, Lluis Bernat, Francisco X Llado, Marc Torres, Jaume Quiros, Vicens Bover, Guillem Cañellas, Juan Cabot, Antonio Sampol y Jose A Jimenez.

Sustituciones: Luis Gabriel por Antonio Sampol (min.59), Victor Pomar por Francisco X Llado (min.71), Jorge A Viso por Jose A Jimenez (min.77) y Pere Bover por Vicens Bover (min.87)

Genova: Matias Ferrer, Adrian Perez, Jesus Navarro, Gabriel H Scalamandre, Daniel Beorlagui, Precious Osayande, Miguel Garcia, Guillermo Alemany, Andres Norte, Daniel Valcaneras y Daniel Carriles.

Sustituciones: Miguel A Mesquida por Adrian Perez (min.22), Maties Tugores por Miguel Garcia (min.22), David Sanchez por Daniel Carriles (min.69) y Magno Silva Teixera Da Luz por Gabriel H Scalamandre (min.87)

Goles: 1-0 Guillem Cañellas (min 2), 2-0 Vicens Bover (min 17), 2-1 Jesus Navarro (min 30), 2-2 Gabriel H Scalamandre Calvete (min 57) y 3-2 Marc Torres (min 86)

Árbitro: Gonzalo Borreda Gimenez. asistido por Ivan Martin Lopez y Rafael Moll Alabarces.

Tarjetas: Jaume Quiros (amarilla, min 29), Francisco X Llado (amarilla, min 70) y Lluis Cañellas (amarilla, min 89) para el Port de Soller. Gabriel H Scalamandre (amarilla, min 8), Daniel Beorlagui (amarilla, min 44), Andres Norte (amarilla, min 51), Daniel Beorlagui (amarilla, min 63) y David Sanchez (amarilla, min 88) para el Genova.

Emocionant i disputadisim partit el disputat avui capvespre a Can Maiol entre dos equips que venien de 2 ratxes dolentes.

El Port sorti mol enchufat al partit i al minut 2 una gran jugada entre en Cabot i en Guillem acaba amb un gran remat creuat d’en Guillem fent imposible l’estirada del porter. El Port seguia molt enchufat i al minut 16 una gran jugada de Cabot per banda esquerra acaba amb una centrada dins l’area i rematada per en Toni Sampol, el tir surt rebutjat i en Vicenç ho aprofita per marcar el 2-0. El Port estava molt ficat dins el partit i no deixava al Genova triangular en facilitat, però al minut 30 una falta a la frontal de l’area es treta amb maestria per en Jesús Navarro fent el 2-1. El Genova torna entrar dins el partit i empeny fort per aconseguir l’empat, però el Port tambe fa molt de mal a les contres.

Comença la segona part i el Port surt a aconseguir una ventatge major, en Guillem ho prova al primer minut i al minut 10 en Cabot remata de cap una bona centrada pero el seu tir surt desviat, 2 minuts mes tard una falta treta de la cantonada es rematada per Scalamandre fent l’empat al marcador, però 4 minuts mes tard l’arbitre expulsa al central del Genova per doble groga. Quedaven 30 minuts i el Port es fa amo i senyor del partit, les ocasions arriben una darrera l’altre, remats d’en Victor Pomar, Luis Aguiló i Chapu son aturades per bon porter Maties Ferrer, però l’insistencia dona fruit i al minut 40 en Marc remata de cap la treta d’un corner i possa el 3-2 definitiu. Resultat just vist i bon arbitratge del col.legiat.

El Port acaba amb la mala ratxa amb un gran partit.