Crónica 1ª Reg.: Alqueria 1 – 1 Port de Soller

Alqueria: Pere Estelrich, Juan Rigo, Alexis Megias, Jaime Barcelo, Silvestre Barcelo, Marcos A Tejero, Silvestre Vicens, Carlos Alabarce, Bernardo Ginard, Yassine Bousbaa y Antonio Mas.

Sustituciones: Antonio M Monserrat por Yassine Bousbaa (min.46) y Juan Javier por Pere Estelrich (min.46)

Port de Soller: Pascual Garrido, Alexis Garcia, Lluis Bernat, Pedro Cuart, Lluis Cañellas, Jaume Quiros, Jorge A Viso, Guillem Cañellas, Nicolas J Jaume, Gerardo Muñoz y Antonio Sampol.

Sustituciones: Vicens Bover por Jorge A Viso (min.63), Juan Rossello por Nicolas J Jaume (min.76), Pere Bover por Gerardo Muñoz (min.85) y Miquel A Morell por Jaume Quiros (min.90)

Goles: 0-1 Gerardo Muñoz (min 50) y 1-1 Alexis Megias (min 75)

Árbitro: Francisco Jos González Caballero. asistido por Antoni Prats Martí y Joan Prats Martí.

Tarjetas: Carlos Alabarce (amarilla, min 51), Silvestre Vicens (amarilla, min 52), Alexis Megias (amarilla, min 84), Juan Javier (amarilla, min 90) y Marcos A Tejero (amarilla, min 90) para el Alqueria. Jaume Quiros (amarilla, min 34) para el Port de Soller.

Poca gent a las grades per presenciar el partit.

Un primer temps en domini dels visitants, encara que el que mes ocasions de gol tingué foren el locals, en el minut 9 ja n’avien tingudes dues, en el 5 era Vicens que encarava la porteria però el porter desviava la pilota i quatre minuts mes tart era Alabarce que tenia l’ocasió. Abans del descans encara hi avia mes ocasions.

En el segon temps tornava agafar el control del joc els visitants, en el minut cinc era Gerardo Muñoz que adalantava els del Port de Sóller, arrel d’aquí els curiablanquers poc a poc s’anaven fent amb el control del joc i fallant ocasions, fins que en el minut 75 Alexis de falta marcava el que seria el definitiu 1-1 .