Crónica Preferente: Alqueria 2 – 2 Alaro

Alqueria: Toni Peña, Joan Artigues, Sebastia Monserrat, Bernardo J Pérez De La O, Joan Obrador, Baltasar J Rigo, Raúl Rodríguez, Joan A López, Daniel Algaba, Toni Joan Rossello y Carles Carrascosa.

Sustituciones: Sebastia Mercadal por Carles Carrascosa (min.56), Francisco J Maimo por Raúl Rodríguez (min.56), Hamza Bousbaa por Daniel Algaba (min.65), Miguel Sastre por Joan Obrador (min.75) y Pedro L Esteban por Baltasar J Rigo (min.75)

Alaro: Joan M Frau, Gabriel Sabater, Antonio Amengual, Tarik Jamil, Pere A Guerrero, Joan Fullana, Sergi Latorre, Vicente Paolo, Leonel Andrés, Xavier Sureda y Rafael Comas.

Sustituciones: Joan Llabrés por Pere A Guerrero (min.46), Joan J Pol por Leonel Andrés (min.61) y Antonio Martínez por Vicente Paolo (min.78)

Goles: 1-0 Daniel Algaba (min 39), 1-1 Joan Llabrés (min 51), 1-2 Joan Fullana (min 63) y 2-2 Joan A López (min 78)

Árbitro: Moisés Muñoz Mendoza. asistido por Jorge Martínez Caballero y Pep Toni Gari Coll.

Tarjetas: Pedro L Esteban (amarilla, min 89) para el Alquería. Pere A Guerrero (amarilla, min 33), Joan J Pol (amarilla, min 84), Rafael Comas (amarilla, min 89) y Gabriel Sabater (amarilla, min 89) para el Alaro.

Un xut alt del visitant Leonel en els primers minuts i un altre desviat del local Algaba feien preveure un partit entretingut, cosa que no va succeir a la primera part on arribava el gol d’Algaba per l’Alqueria en els darrers instants fruit d’una indecisió de la defensa alaronera.

Poc després del descans, primer Llabrés quasi sense angle i després Fullana, de vaselina, culminat un bon contraatac, donaren la volta al marcador. Just després arribava la gran reacció de l’Alqueria, equip que va imposar un alt ritme de joc i començà a crear perill. El gran gol de Jota va tenir continuïtat amb bones ocasions verd-i-blanques, principalment de Hamza, sense que els local poguessin obtenir al final un premi major.