Futbol per a totes les edats

.

El CCE Sant Lluís i Hestia Alliance engeguen per segona temporada consecutiva la iniciativa de lliurar invitacions als usuaris del Geriàtric de Sant Lluís, així com per als socis del Club de Jubilats de la nostra localitat.

Les persones majors usuàries del Club de Jubilats, podran obtenir en el seu local del Pla de Sa Creu, un de les invitacions que es van lliurar en dates passades al president del Club de Jubilats, Luis Fanals. Per la seva banda, els usuaris i residents, així com els seus familiars acompanyants, podran fer el mateix, en el Geriàtric de Sant Lluís.

Aquesta nova forma de difusió de les activitats que realitza la nostra entitat, és fruit de l’acord entre Hestia Alliance i CCE Sant Lluís, que suposa que, quan una persona major vol acudir a qualsevol dels partits de futbol que es desenvolupen cada cap de setmana a Ses Canaletes, pugui fer-ho sense cost algun presentant un dels carnets lliurats.

Es tracta d’una formula fàcil i senzilla perquè la tercera edat pugui ocupar el seu temps d’oci recolzant a qualsevol dels equips del CCE Sant Lluís.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.