Crónica Juvenil 1ª Reg.(Gr. A): Santanyí 4-0 Santa Catalina

El árbitro con los capitanes de partido

Alineacions:

Santanyí: Alberto, Francesc Ferrer, Xavi, Echedey, Santiago, Essadik, Ferran Ramon, Yahir, Luis A. Muñoz, Mesquida, Javier Julià.

Substitucions: Blai per Javier Julià 67 ‘, Martínez per Echedey 74’, Ivan per Yahir 75 ‘, Eloy per Francesc Ferrer 78’, Adrià per Alberto 83 ‘

Santa Catalina: Alejandro, Marc Sastre, Borja, Cristian, Rubén, Joaquín,  Mohamed, Víctor Enrique, Carlos, Aaron, Miguel Ángel.

Substitucions: Kave per Víctor 41 ‘, Adrián per Marc Sastre 56’, Patrick per Alejandro 68 ‘

Gols: 1 – 0 Javier Julià 2′, 2 – 0 Yahir 11′, 3 – 0 Ferran Ramon 60′, 4 -0 Yahir 65′.

Àrbitre: J. Antonio Moll López. Regular, va treure groga a Aaron per part  visitant i doble groga amb consegüent expulsió a Ferran Ramon del Santanyí.

La seva actuació va ser molt discutida tant en l’expulsió del capità del  Santanyí, com per no xiular un claríssim penal en el 60 ‘en l’àrea del Santa Catalina.

Comentari:

El Santanyí va sortir a per totes des del primer minut, convertint l’1 –   en el 2 ‘ després d’una rematada de Javier Julià al centre d’un córner. Al 11 ‘, passada de Mesquida després d’una gran internada que remata magistralment Yahir de cap, pujant el 2 – 0.I quan més fàcil semblava que se li posava al Santanyí, va ser quan el Santa Catlaina es va créixer i va crear més perill, arribant fins i tot a dominar en el primer temps.

Una de les seves claríssimes ocasions va arribar al 28 ‘, quan Borja va rematar per sobre de la porteria d’Alberto.

La segona part va començar igual que la primera, en el 47 ‘, una rematada de Ferran Ramon va sortir fora per molt poc. Al 52 ‘, una clara ocasió de Yahir  també va sortir fora. Al 60 ‘polèmica jugada en l’àrea del Santa Catalina, en ser entrat Javier Juliá en una clara falta, que l’arbitre no va encertar a xiular. En la mateixa jugada, Ferran Ramon roba la pilota i marca el 3  0.

Encara que les protestes del públic del municipal de Santanyí van anar a més quan en el 62 ‘, l’àrbitre va tenir un caprici i va expulsar de forma injusta al capità del Santanyí, just en el moment en què havia de ser  substituït.

En el 65 ‘, Yahir remata un córner enviant la pilota a la xarxa. 4-0 i  nova victòria del Santanyí.

J. Viudès per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.