Crónica Cadete 2ª Reg: Santanyi 3-1 Penya Arrabal

El colegiado con los capitanes del partido

Alineacions:

Santanyí: Lorenzo, Xim, Albert, J. Bennassar, León, Salva, Marc Xavier, Louis, Toni Vallbona, Joan Pere, Lobo.

Penya Arrabal: Lidio Samudio, Sergio, Guillem Pons, Celso, Jesús, Nicolau, Turró, Alejandro, Mateu Mayol, Héctor, Carlos Lopez.

Àrbitre: Antonio Siquier Serra, regular, no va estar molt encertat respecte a que en no saber tallar de principi, actituds violentes per part dels dos equips, al final es va embolicar amb les targetes.

Comentari:

Bon partit per ambdós equips, encara que a estones el joc dur va fer que hi hagués massa interrupcions.

Va sortir el Santanyí a per totes, i en el minut 1 Joan Pere posava l’1 – 0 al marcador. La Penya, només va necessitar 10 minuts per empatar el partit, d’un magistral llançament de falta a la frontal de l’àrea santanyinera. En el 19 ‘, Lobo, en una gran jugada personal, penetra a l’àrea i bat el meta Samudio. La primera meitat quedaria amb aquest 2 – 1. A la represa, el que s’ha dit, massa faltes i aturades en el joc. Al 52 ‘, un regal de la defensa visitant, és aprofitat per un atent Lobo que va marcar el definitiu 3 – 1.

J. Viudès per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.