Crónica Juv. 1ª Reg: Santanyi 6-3 Sineu

El colegiado con los capitanes del partido

Alineacions:

Santanyí: Alberto, Francesc Ferrer, Echedey, Francesc Canyelles, Blai, Ferran, Yahir, Eloy, Javier Julià, Sebastià Puig, Julià Mesquida.

Substitucions: Ivan per Blai (min.65), Essaddik per Francesc Canyelles (min.70)

Sineu: Joan Toni, Rafel Mestre, Rafel Boter, Tomeu Alomar, Ramon Solano, Cuartero, Pep Gomez, Àngel Jurat, Miquel Milà, Xisco Cortès, Javi Zozaya.

Substitucions: Isma Cuenca per Xisco Cortès (min.65), Biel Campaner per Pep Gomez (min.70), Biel Cifre per Joan Toni (min.75).

Gols: 1-0 Ferran (min.20), 2-0 Yahir (min.38), 2-1 Cuartero (min.39), 3-1 Yahir (min.40), 4-1 Ferran (min.60), 4-2 Miquel Milà (min.70), 5-2 Yahir (min.71), 5-3 Cuartero (min.70), 6-3 Yahir p (min.89)

Arbitre: Santiago Rosselló Tudela. Regular,

Targetes: va mostrar targetes grogues a Javier Julià pel Santanyí i a Rafel Mestre, Miquel Milà i Biel Campaner pel Sineu. En el minut 65 s’inventà un fora de joc de Ferran Ramon que es quedava sol davant el porter, i en el 75′ no va xiular un claríssim penal sobre Ivan, perjudicant així al Santanyí, les dues ocasions.

Comentari:

Partit amb moltes ocasions per a tots dos conjunts com demostra el marcador final. En la primera part el Santanyí va sortir amb les idees ben clares, i ja en el minut 5 Mesquida rematà de cap una pilota que va sortir alta per molt poc. En el minut 9 va ser el torn de Yahir, el cop de cap va sortir també alt. El Sineu, ho intentava a la contra, i en el 12 Xisco Cortés quedà sol com un mussol davant Alberto i l’obligà a estirar-se per aturar la pilota, aquesta va ser la primera de les espectaculars parades que va fer el porter santanyiner al llarg de la primera part. Al minut 20 va arribar el primer gol pels locals, de la mà del capità Ferran. Als dos minuts del primer gol, Yahir no encerta a rematar una excel.lent passada d’Eloy, i en la següent jugada Cuartero, per part del Sineu llançà una falta que pegà a la barrera local. El davanter sineuer, va ser un dels millors que es van veure al llarg del partit. En el 38 Yahir s’inventa una jugada a l’àrea, i després de driblar el meta Joan Toni, marca a plaer el dos a zero.

Encara que el primer gol del Sineu, arribaria just un minut després, gràcies a un magistral remat de cap de Cuartero, que Alberto no aconsegueix aturar.

Cinc minuts abans d’acabar la primera part, Yahir amb l’ajuda de Solano marca el tres a un, i en l’última jugada abans del descans, Alberto tornà a treure una providencial mà per aturar una ocasió claríssima de Miquel Milà.

La segona part va començar fluixa, però al quart d’hora tornaríem a veure bon futbol, en el 60, el capità del Santanyí bat el meta sinever després d’una excel.lent jugada personal. Pujava així el quatre a un.

El Sineu creà un parell de bones ocasions més fins al minut 70, quan Miquel Milà només va haver d’empènyer una gran passada de Cuartero per posar el quatre a dos.

I en només un minut, varem veure dos dels que segur seran els millors gols de la jornada. Per part del Santanyí, un teva meva entre Ferran i Julià Mesquida acaba amb una magnífica passada d’aquest últim que Yahir remata al fons de la xarxa. I si aquest 5-2 va ser bellíssim, el 5-3 no va ser menys, Falta a la frontal de l’àrea del Santanyí, que Cuartero s’encarrega de posar just on Albert no podia arribar. En el 85, Pep Gomez gairebé escurça distàncies al estampar en el pal un potent xut, i en el 89, l’àrbitre xiula penal sobre Yahir, el qual s’encarrega de transformar per pujar el definitiu 6-3 al marcador.

J. Viudès per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.